My Twitter Feed

8 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ταινία για τη Δοϊράνη από την ΠΚΜ -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Αγωνία για τη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Βάπτισμα του πυρός για τον ΑΙΑΝΤΑ

Το βάπτισμα του πυρός πήρε χθες Παρασκευή 3/6/2016 το προ-αγωνιστικό τμήμα Βόλεϊ Β2 του ΑΙΑΝΤΑ: Στις άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την πολύ καλή ομάδα ATHLETICO VOLLEYBALL της κ. Καρδαμανίδου Μαρίας .

aias-volei-002Αν και οι Κιλκισιώτισσες γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-0 , οι νέες αθλήτριες κατάφεραν πολλές ωραίες φάσεις και έφυγαν με χαμόγελα ικανοποίησης από το γήπεδο μια και πάτησαν επιτέλους το σανίδι με αγωνιστικές αξιώσεις.

Ευχαριστούμε τον Ατέρμονα και τον κ. Μεταλλίδη Λάζαρο για τη φιλοξενία, την κ.Καρδαμανίδου Μαρία και τα κορίτσια της για το όμορφο και εποικοδομητικό απόγευμα που μας χάρισαν και φυσικά τους γονείς των αθλητριών μας που ακολουθούν σε κάθε κάλεσμά μας μια και χωρίς τη βοήθειά τους δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται αθλητικές αποδράσεις εκτός των ορίων της πόλης μας .

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας « Ταβέρνα της Πόπης», κατάστημα «Καλογιάννης» και « Toyworld JUMBO Κιλκίς» για τη χορηγία των στολών των αθλητριών μας.

Εν μέσω των εξετάσεων εξακολουθούμε τις προπονήσεις με τις αθλήτριές μας να δείχνουν συνέπεια στις μαθητικές αλλά και στις αθλητικές τους υποχρεώσεις.

Γιατί απλά όταν αγαπάς κάτι φροντίζεις να το κάνεις σωστά!!!

Πληροφορίες/Εγγραφές Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ VOLLEYBALL: 6972-680-579

Σχολιάστε