My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανοιχτοί οι Εύζωνοι κι η Δοϊράνη

Δεν συμπεριλαμβάνονται οι συνοριακοί σταθμοί Ευζώνων και Δοϊράνης, καθώς και αυτοί της Κακαβιάς και του Προμαχώνα, στα “νέα μέτρα” για περιορισμό της πρωτοφανούς έξαρσης του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα, που ανακοίνωσε πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Τελικά, στα βόρεια σύνορά μας θα κλείσει από αύριο στις 06:00 το πρωί μόνο το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής, ενώ από την Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι οι νομοί της Κ. Μακεδονίας, προεξάρχοντος του Κιλκίς, έχουν ξεπεράσει πλέον κι αυτό ακόμα το όριο που χαρακτηρίζουμε “κόκκινο”.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, όσοι εισέρχονται στη χώρα εκτός από υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ PCR 72 ωρών θα υποβάλλονται και σε rapid test από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Εξ` άλλου, εντατικοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα οι έλεγχοι τήρησης των μέτρων, νε ενίσχυση των δυνάμεων των ελεγκτικών σωμάτων και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αυστηροποιούνται οι έλεγχοι τόσο στις μετακινήσεις των πολιτών όσο και στους χώρους εργασίας.

Σχολιάστε