My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Αυξάνονται οι εγγραφές για Santa Run

Κορυφώνονται οι εγγραφές τις τελευταίες ημέρες για το 2ο Santa Run Κιλκίς ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η παραλαβή του εξοπλισμού από τους πρώτους Αγιο-Βασίληδες. Ατομικές, “οικογενειακές” αλλά και ομαδικές εγγραφές από συλλόγους της πόλης που θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην φετινή γιορτινή φιλανθρωπική διοργάνωση, ο πήχης της οποίας έχει ανέβει πολύ ψηλά αφού στόχος είναι τα έσοδα να μοιραστούν και στους 3 τοπικούς φορείς ΑμεΑ του Κιλκίς (βηματίΖΩ, Κ.Κ.Σ., ΚΔΑΠμεΑ).

numbersΚαλούμε όλους τους συμπολίτες μας με φίλους, παιδιά, γονείς, συγγενείς να ντυθούμε Αγιο-Βασίληδες και να περπατήσουμε μαζί 2,5km στην πόλη του Κιλκίς με την συνοδεία μουσικής και να στείλουμε ένα γιορτινό μήνυμα αλληλεγγύης!

Ελάτε να ντυθούμε για καλό σκοπό και στην συνέχεια να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο πάρτυ που θα στηθεί για τους συμμετέχοντες όπου θα κεράσουμε εδέσματα, κρασί για τους μεγάλους και χυμούς για τους μικρούς αγιο-βασίληδες!

Υπενθυμίζουμε πως ατομικές εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο: www.aiaskilkisgr ή συμπληρώνοντας το φυλλάδιο του Santa Run που μπορείτε να βρείτε σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και στο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ομαδικές εγγραφές (5 άτομα και άνω) μπορούν να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης στο κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14).

Πάρε και εσύ μέρος στον χριστουγεννιάτικο δρόμο προσφοράς!

Σχολιάστε