My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αυλαία σεζόν από Βιβλιοθήκη Κιλκίς

vivliothiki-kilkisΟλοκληρώθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου η φετινή καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τον τίτλο «Ό, τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο», μια εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, που υλοποιείται ταυτόχρονα από 140 Βιβλιοθήκες της χώρας σε συνεργασία με την Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τα παιδιά και οι γονείς αγκάλιασαν το εγχείρημά μας και η συμμετοχή ξεπέρασε όλες μας τις προσδοκίες παρά τις όποιες αντιξοότητες στην πρόσβαση της Βιβλιοθήκης! Από τις 16 Ιουνίου έως και τις 23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν 31 δραστηριότητες και συμμετείχαν 450 παιδιά, αξιοποιώντας δημιουργικά και πάνω από όλα διασκεδαστικά τον ελεύθερό τους χρόνο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌλη αυτή η προσπάθεια δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε στο πλάι μας τους πολύτιμους εθελοντές μας που ανέλαβαν με πολύ κέφι και μεράκι την υλοποίηση των δραστηριοτήτων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Παρασκευή Παναγιωτίδου, την Κατερίνα Αμπράζη, τον Παναγιώτη Καπίδη, την Ανατολή Ελευθεριάδου, την Λίνα Μπάμπη, την Μαρία Μιχαλοπούλου, την Κωνσταντίνα Σιάκα, τη Γεωργία Θαμνίδου, την Καλλίτσα Τραγουδάρα, την Καλλιόπη Μητσακάκη, τη Ζήνα Κωνσταντινίδου, την Ελένη Τσιρώνη, την Παρέσσα Πολυχρονίδου, την Ελένη Ρεκάλου, την Ανατολή Αυγερινού, τον Χρήστο Μπερεδήμα, την Φρειδερίκη Λιόντου, την Όλγα Καλπακίδου, την Παναγιώτα Σιδηροπούλου, την Αθηνά Τσιρίκα, την Μαρία Παπαδοπούλου, την Ερατώ Παπαδοπούλου, την Φεβρωνία Τεβρεντζίδου, τη Νικολέτα Σουλίδου, το Στέλιο Γκαγκάρη, την Μαρία Χαρτοματσίδου και τη Νικολέτα Τσεσμετζίδου. Θέλουμε τέλος, να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «Νηρέας», το Δήμο Κιλκίς, καθώς επίσης και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολυάνειου Ωδείου, κ. Κλεάνθη Ζαρίμπα, για την υποστήριξη και τη συνεργασία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

Από τη Δημόσια Κεν. Βιβλιοθήκη Κιλκίς

 

Σχολιάστε