My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Αυλαία για την Εμποροπανήγυρη

imera paidiou

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς με συμμετοχή στο εμπορικό τμήμα της Εμποροπανήγυρης σε ποσοστό 40% Κιλκισιωτών εμπόρων και επαγγελματιών, ενώ ανάλογο ήταν και το ποσοστό συμμετοχής τοπικών επιχειρήσεων και βιοτεχνιών, σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου.

imera paidiou_2Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων, εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των μικρών και μεγάλων πολιτών την ”ημέρα παιδιού” στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου αλλά και η παρουσία των φιλότεχνων στα εγκαίνια της 1ης έκθεσης εικαστικών των μελών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου ”Πόλις”. Την έκθεση εγκαινίασε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δημήτριος Τσαντάκης. Η έκθεση θα λειτουργήσει έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 7 μ.μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

floga_1Κορυφαία εκδήλωση αποτέλεσε η υποδοχή της 12ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, την οποία χαιρέτισε ο δήμαρχος, Δημήτρης Σισμανίδης. 

Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι εξαιτίας του άστατου καιρού αναβλήθηκε η μεγάλη συναυλία των Α. Πρωτοψάλτη – Ε. Αρβανιτάκη, καθώς και η αθλητική εκδήλωση των γυμναστηρίων της πόλης.

Σχολιάστε