My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

ΑΤ Σάντας: Ζητείται επαναφορά

Την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας ζητά ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης, με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα.

Ο κ. Παραστατίδης επικαλείται αδυναμία στην αστυνόμευση της περιοχής, λόγω της οποίας παρατηρείται μεγάλη αύξηση της παραβατικότητας, καθώς και σημαντική αύξηση στην κίνηση μεγάλων οχημάτων, κυρίως από βαλκανικές χώρες.

Η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,

   Πρόθεση της επιστολής μου αυτής είναι η ενίσχυση του αιτήματος των πολιτών της νότιας περιοχής του Ν.Κιλκίς καθώς και της βιομηχανικής περιοχής Ν.Σάντας. Μετά την εφαρμογή του νέου χωροταξικού σχεδιασμού των Α.Τ., διαπιστώθηκε αδυναμία στην αστυνόμευση της περιοχής αυτής, η οποία σημειωτέον γειτνιάζει με τον Ν. Θεσ/νίκης δια μέσου του κεντρικού οδικού άξονα Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Βουλγαρίας – FYROM.

   Το γεγονός αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις εύκολης πρόσβασης στην περιοχή (λόγω μικρής απόστασης), ώστε να παρατηρείται, ιδίως τους τελευταίους μήνες, μεγάλη παραβατικότητα (κλοπές) κυρίως στη βιομηχανική περιοχή.

   Επιπλέον την τελευταία περίοδο έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση στην κίνηση μεγάλων οχημάτων (νταλίκες) κυρίως από βαλκανικές χώρες με αποτέλεσμα στο τμήμα αυτό να μην υπάρχει επαρκής αστυνόμευση παρότι υπάρχει παρουσία σε μόνιμη βάση περιπολικού της αστυνομίας.

   Θεωρώ πως το αίτημα για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Ν.Σάντας γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, ώστε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση της συγκεκριμένης περιοχής. Σας επισημαίνω πως την ίδια άποψη και αντίληψη μού έχουν εκφράσει υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη της αστυνομίας του νομού.

   Ελπίζω κ. Υπουργέ, να ανταποκριθείτε στο δίκαιο αυτό αίτημα προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα  ασφάλειας των πολιτών και των επιχειρηματιών της περιοχής.

 

Σχολιάστε