My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ασφαλές πλέον και το 2ο ΕΠΑΛ

Από τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς κάνουν πλέον μάθημα στο κτήριο του ΚΕΤΕΚ – ΟΑΕΔ, αφού επιλύθηκε πλέον οριστικά το κτιριακό θέμα, το οποίο ανάγκασε το σχολείο να λειτουργεί  για έναν σχεδόν χρόνο σε τρεις διαφορετικούς χώρους (ΚΕΤΕΚ, ΟΓΕΕΚΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ και προκατασκευασμένο κτήριό του).

Η μεταφορά του 2ου ΕΠΑΛ στο κτίριο του ΚΕΤΕΚ – ΟΑΕΔ στάθηκε δυνατή μετά τη μεταφορά του ΤΕΙ Κιλκίς στο νέο υπερσύγχρονο κτίριό του, για να λυθούν έτσι οριστικά δύο προβλήματα που ταλάνισαν επί μακρόν την εκπαιδευτική κοινότητα του Κιλκίς.

Σε ότι αφορά τους εργαστηριακούς χώρους του σχολείου, υπενθυμίζεται ότι έχει διατεθεί από τον ΟΑΕΔ το κτήριο της Εργατικής Εστίας Κιλκίς.

Παράλληλα, το στεγαστικό του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Κιλκίς (ΔΙΕΚ) θα λυθεί άμεσα με τη φιλοξενία του εκπαιδευτικού προσωπικού και των καταρτιζομένων του στο ασφαλές προκατασκευασμένο κτήριο του 2ου ΕΠΑΛ, όπου τους έχει ήδη διατεθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός γραφείων και θρανίων.

Η μετακίνηση του 2ου ΕΠΑΛ πραγματοποιήθηκε με υποστηρικτικές ενέργειες και του Δήμου Κιλκίς, προσωπικό του οποίου επισκεύασε και βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτηρίου του ΕΠΑΛ. Σχετικά δε με τη μετακόμιση του ΤΕΙ, ο δήμος συνέδραμε στην καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου, ενώ μεσολάβησε και στο ΚΤΕΛ Κιλκίς για τη διευκόλυνση της μεταφοράς των φοιτητών από και προς το ΤΕΙ.

Με αφορμή τις ως άνω εξελίξεις, η Δημοτική Αρχή Κιλκίς με ανακοίνωσή της “εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της προς όλους τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε όλους τους προηγούμενους μήνες: το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και το οικείο ΤΕΙ Κιλκίς, τη Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κιλκίς Παναγιώτη Ανδρεάδη, τα τοπικά στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς και πάνω από όλους τον Κιλκισιακής καταγωγής Υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, η συμβολή του οποίου στη μετεγκατάσταση του ΤΕΙ Κιλκίς ήταν καθοριστική”.

Σχολιάστε