My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Ασυνήθιστο μασκέ πάρτι στο Άθλο!

Την Τσικνοπέμπτη, 20-2-2020 στο χώρο ΄΄Golden΄΄ του «Άθλου» δεν ζήσαμε ένα συνηθισμένο αποκριάτικο πάρτι, αλλά ένα ΠΟΛΎ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ πάρτι ‘’μασκέ’’.

Τα παιδιά του «Άθλου», έβαλαν τα δυνατά τους και μας εντυπωσίασαν. Έβαλαν μπόλικη φαντασία στις μεταμφιέσεις τους, αλλά κυρίως έβαλαν ψυχή!. Κάθε μεταμφίεση ήταν ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Γιατί κάθε παιδί, έβαλε την δική του πινελιά στη στολή που φορούσε. Δίνοντας, έτσι, την ώρα της παρουσίασής τους στην κριτική επιτροπή, την πιο παιχνιδιάρικη και χαριτωμένη πτυχή του εαυτού τους και την καθάρια, χωρίς μεταμφίεση, ψυχή τους.

Το πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο καλύτερης αποκριάτικης στολής και παρουσίασης του θέματος αυτής, δόθηκε στις: Μπίτζιου Μαρία, Τοπούζη Αικατερίνη και Τσιάκη Ευαγγελία αντίστοιχα.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν εξαιρετικές παρουσίες και στολές και γι’ αυτόν τον λόγο η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει τ’ αποτελέσματα.

Τα παιδιά χόρεψαν σύγχρονους και παραδοσιακούς χορούς, έπαιξαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, ξεφάντωσαν και γεύτηκαν νόστιμους χειροποίητους μεζέδες.. Γιατί, από ένα τέτοιο πάρτι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεζέδες.. Έτσι, όπως η μέρα το ορίζει, φίλοι και δάσκαλοι του ‘’Άθλου’’ βοήθησαν στο ψήσιμο των πλούσιων, εκλεκτών κρεάτων, βάζοντας όλη τους την τέχνη για να ικανοποιήσουν τις γευστικές προτιμήσεις των παιδιών μας.

Η όμορφη, οικογενειακή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, αναβίωσε σε εμάς τους μεγάλους, τις δεκαετίες των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων, γεμίζοντάς μας χαρά και γλυκές αναμνήσεις σε ένα αξέχαστο αποκριάτικο πάρτι. Από αυτά που θα θελες σύντομα να ξαναζήσεις.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Δελτίο τύπου από Άθλο

Σχολιάστε