My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

Αστυνομικοί: Φτάνει με Ιερισσό!

sygkentrosi-astynomikonΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις εκατοντάδες μετακινήσεις στις οποίες αναγκάζονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ τόσο στα γήπεδα όσο και στη Χαλκιδική, λόγω του προβλήματος στην Ιερισσό, πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί της διεύθυνσης αστυνομικών επιχειρήσεων έξω από τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Ευκλείδη.

Με σύνθημα «σεβαστείτε την ανθρώπινη υπόστασή μας», οι αστυνομικοί των ΜΑΤ ζήτησαν να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις τους και η διαρκής καταστρατήγηση του ωραρίου τους. Όπως ανέφεραν, ενώ το 2010 είχαν μετακινηθεί οι διμοιρίες της Θεσσαλονίκης 70 φορές, φέτος οι μετακινήσεις έχουν ξεπεράσει τις 100, χωρίς ακόμη να συμπληρωθεί εξάμηνο.

«Σκοπός των κινητοποιήσεων που αρχίσαμε είναι να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις. Οι συνάδελφοι δεν αντέχουν άλλο», επισήμανε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παδιώτης. Οι συνδικαλιστές αναφέρουν ακόμη πως εκτός της καταστρατήγησης ωραρίου και τις διαρκείς μετακινήσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με την υλικοτεχνική υποδομή, αφού τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών των ΜΑΤ έχουν λήξει, ενώ σε κακή κατάσταση βρίσκονται τα λεωφορεία της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

makthes.gr

Σχολιάστε