My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Αστυνομικοί: Άλυτα τα προβλήματα

astynomikoi-kilkis-diamartyria1-580x435Σήμερα Παρασκευή 6 Ιουνίου μέλη της συνδικαλιστικής παράταξης Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. – αντιπρόσωποι της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.,  συναντήθηκαν με την ηγεσία του Σώματος, στην οποία εκφράστηκαν οι προβληματισμοί των αστυνομικών του Κιλκίς σχετικά με τον αριθμό των συναδέλφων τους που αποσπώνται από τον νομό μας στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Ειδικότερα, έγιναν αναφορές στα τρία συνοριακά τμήματα του νομού μας και το γεγονός ότι ενώ υπάρχει αθρόα εισροή – εκροή αλλοδαπών προς την ΠΓΔΜ, οι αστυνομικοί καλούνται να καλύψουν μία τεράστια έκταση συνόρων Ελλάδας – ΠΓΔΜ με λιγοστά μέσα και δυνάμεις.

Επίσης, έγινε αναφορά στο τελωνείο των Ευζώνων και στην ανάγκη ορθής λειτουργίας του, αφού αποτελεί πλέον και με στατιστικά στοιχεία την μεγαλύτερη χερσαία πύλη εισόδου στην χώρα και μάλιστα αυτή των τουριστών.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη τονίζονται και τα εξής:

 

“Επισημάνθηκε ότι οι συνάδελφοι έχουν μετατραπεί οι ίδιοι σε μετανάστες τα τελευταία δύο χρόνια , έχοντας φτάσει στα όρια τους , αυτοί και οι οικογένειες τους . Εξηγήθηκε το γεγονός ότι οι 57 αστυνομικοί που ζητούνται από την πρώην Α.Δ. Κιλκίς , είναι ένας πολύ μεγάλος αναλογικά αριθμός αστυνομικών, σε σχέση με τις υπηρεσίες που πρέπει να στελεχωθούν στον νομό, μην ξεχνώντας τον μεγάλο αριθμό δυνάμεων που απαιτούνται μόνο για τα τρία συνοριακά τμήματα και το τελωνείο , χωρίς να υπολογίσουμε καν τις λοιπές υπηρεσίες ήτοι της τάξης – τροχαίας – ασφάλειας .

Κατόπιν των ανωτέρω και σε πολύ θετικό κλίμα , λάβαμε την διαβεβαίωση ότι ο συνολικός αριθμός των αστυνομικών που αποσπώνται στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη θα μειωθεί αισθητά από την αμέσως κιόλας επόμενη διαταγή ( 1 – 7 – 2014) . Το γεγονός αυτό βέβαια ικανοποιεί τόσο τους αστυνομικούς και τις οικογένειες τους , όσο και την τοπική κοινωνία στο αίσθημα ασφάλειας που μετά βεβαιότητας θα ενισχυθεί .    

    Ευχαριστούμε την φυσική ηγεσία για την συνάντηση και ευελπιστούμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία γενικότερα με το συνδικαλιστικό κίνημα των Ελλήνων αστυνομικών , έτσι ώστε να επιλύονται τα προβλήματα που ανακύπτουν.”

Σχολιάστε