My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Αστυνομία: Όχι Αρειανοί σε Κιλκίς

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας την ερχόμενη Κυριακή, στο Κιλκίς, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης Εθνικού Αγιονερίου – Πανσερραϊκού, η οποία, επί της ουσίας, θα κρίνει το ποια ομάδα (Αρης ή Πανσερραϊκός) θα ανέλθει στην Football League.

STADIO KILKIS KERKIDAΛόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα και του ζωηρού ενδιαφέροντος που έχει γι αυτόν ο Αρης, πολλοί φίλοι των κιτρίνων, εξεδήλωσαν την επιθυμία να βρεθούν στο Κιλκίς και να στηρίξουν το Αγιονέρι σ΄ αυτό το ματς.

Όμως η Αστυνομία βάζει φρένο σ΄ αυτές τις σκέψεις, θέλοντας ν΄ αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις με τους Σερραίους, που επίσης, θα βρίσκονται στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν οπαδό με διακριτικά άλλης ομάδας, πλην Αγιονερίου ή Πανσερραϊκού, ενώ τα μέτρα τάξης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του τέλος του ματς, θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Παρά ταύτα, η ανησυχία στις τάξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Κιλκίς είναι μεγάλη, διότι ουδείς μπορεί να προβλέψει την τροπή των γεγονότων.

Πηγή: novasports.gr

Σχολιάστε