My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΑΣΕ: Οι εκλογές στους δασκάλους

Για τα αποτελέσματα στις εκλογές του ΣΕΠΕ Κιλκίς, η ΑΣΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) χαιρετίζει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και ευχαριστεί όσους και όσες στήριξαν το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου και Αντιπροσώπων για τη ΓΣ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, παρά το ότι δεν εξέλεξε μέλος στο ΔΣ, θα συνεχίσει την προσπάθειά της και θα καταθέσει τη δύναμη που της έδωσαν οι συνάδελφοι ώστε στο επίκεντρο του Συλλόγου μας να μπει η συζήτηση για τις Σύγχρονες Ανάγκες των εργαζομένων, για ένα Δημόσιο, Δωρεάν, Σύγχρονο Σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα τους μαθητές μας.

Θα καταθέσει τη δύναμή της στην προσπάθεια οι Εκπαιδευτικοί και συνολικά οι εργαζόμενοι του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να παλέψουν για Σωματεία όπλο στον αγώνα των εργαζομένων και όχι στήριγμα των αντιλαϊκών πολιτικών.

Να οργανώσουν τον αγώνα τους απέναντι στην νέα επίθεση που έχει ήδη φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας στην αντεπίθεση διεκδικώντας:

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους.
  • Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών.
  • Χρηματοδότηση των σχολείων, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες τους.
  • Αντισεισμική, Αντιπυρική, Αντιπλημμυρική προστασία των σχολείων μας.
  • Ουσιαστική εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής, με εξασφάλιση των αναγκαίων κτηριακών υποδομών και των αυξημένων αναγκών σε Νηπιαγωγούς και βοηθητικό προσωπικό.
  • Ειδική Αγωγή με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες και τις ανάγκες κάθε παιδιού με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Όλα τα παιδιά σε Δομές που έχουν ανάγκη. Ένας δάσκαλος παράλληλη στήριξης για κάθε παιδί. Άμεση στελέχωση όλων των Τμημάτων Ένταξης.
  • Ουσιαστική στήριξη της δουλειάς του εκπαιδευτικού στην τάξη.
  • Απεργία – Αποχή από κάθε διαδικασία Αξιολόγησης.
  • Πλήρη και ομαλή ένταξη όλων των προσφυγόπουλων της περιοχής μας στα σχολεία χωρίς αποκλεισμούς και εξασφάλιση των απαραίτητων υποδομών και εκπαιδευτικών.

Σχολιάστε