My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΡΣΥ: Να ενώσουμε δυνάμεις

arsy-paioniasΑπό την ΑΡΣΥ Παιονίας πήραμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη χθεσινή διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής του συνδυασμού της:

“Υποψήφιος δήμαρχος της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Παιονίας θα είναι ο Στέφανος Τσιόνκης. Αυτό αποφάσισαν τα μέλη και οι φίλοι της Α.Ρ.ΣΥ. Παιονίας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, με μεγάλη πλειοψηφία στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του π. Δημαρχείου Αξιούπολης.

Στην Ανοιχτή Συνέλευση αρχικά παρουσιάστηκε το πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους δύο αξιόλογους συμπολίτες μας που δήλωσαν  διαθεσιμότητα για τη διεκδίκηση της θέσης του υποψηφίου Δημάρχου, με αλφαβητική σειρά. Πρώτα στον Στέφανο Τσιόνκη και κατόπιν στον Ηλία Φυτιλή.

Στη συνέχεια τέθηκε, από το προεδρείο που αποτελούνταν από εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, στο σώμα να αποφασίσει για τον τρόπο εκλογής, δεδομένου ότι και οι δύο υποψήφιοι, αλλά και η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης, πρότειναν την εκλογή με τον αμεσοδημοκρατικό τρόπο της ανοιχτής ψηφοφορίας. Από μερικούς συμπολίτες μας τέθηκε με έντονο τρόπο το θέμα της εκλογής με κάλπη, όμως η συνέλευση με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την εκλογή με ανοιχτή ψηφοφορία.

Μετά το αποτέλεσμα και μέσα σε ενωτικό κλίμα, ο λόγος δόθηκε και στους δύο «διεκδικητές» οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και μηνύματα νίκης για τη δύσκολη μάχη που θα πρέπει όλες οι προοδευτικές δυνάμεις να δώσουν ενωμένες.”

Σχολιάστε