My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Απ` την Ορεστιάδα στο Κιλκίς

2-gymnasio-kilkisΤην Τετάρτη 17 Μαρτίου 2015 επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς 40 μαθητές, μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, στα πλαίσια της επίσκεψής τους στο Κιλκίς και στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Ανταποδόθηκε έτσι η επίσκεψη που είχαν κάνει οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου στην Ορεστιάδα μόλις μια εβδομάδα πριν στα πλαίσια της τριήμερης εκδρομής τους στη Θράκη. Τους μαθητές από την θρακιώτικη πόλη υποδέχτηκαν ο διευθυντής του σχολείου, κ. Αραμπατζής Ευάγγελος, οι υποδιευθυντές, καθηγητές καθώς και πολλοί μαθητές (της περιβαλλοντικής ομάδας).

2-gymnasio-kilkis2Αξίζει μάλιστα να τονίσουμε πως η επίσκεψη έγινε απόγευμα αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους μαθητές, να αφήσουν τις άλλες δραστηριότητές τους και να σπεύσουν στο σχολείο τους προκειμένου να υποδεχτούν τους συμμαθητές τους. Ετοίμασαν μάλιστα μια πολύ ενδιαφέρουσα υποδοχή: Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, πραγματοποίησαν μια σύντομη παρουσίαση του σχολείου και των δράσεών του, ετοίμασαν μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα (ετοιμασμένα από τους ίδιους) και οργάνωσαν περιβαλλοντικές δράσεις που τις πραγματοποίησαν από κοινού με τους φιλοξενούμενους μαθητές.

Αυτή ήταν η 2η επίσκεψη του Γυμνασίου Ορεστιάδας τα τελευταία 3 χρόνια στο σχολείο μας και πλέον τέθηκαν οι βάσεις για μια μελλοντική και πιο στενή συνεργασία.

Σχολιάστε