My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Απρίλη μου λευκέ…

*Αποχιονισμός σε Κιλκίς και Κρούσια.

Ντυμένος στα λευκά μας μπήκε ο Απρίλης, κι αυτό δεν είναι …πρωταπριλιάτικο καθότι οι χιονοπτώσεις σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της δεύτερης μέρας του δεύτερου μήνα της Άνοιξης!

Έτσι, το `στρωσε κανονικά στη πόλη του Κιλκίς και σε άλλα σημεία του νομού, κυρίως σ` αυτά με κάποιο υψόμετρο, καθώς τη νύχτα σημειώθηκε πυκνή χιονόπτωση, ενώ το κρύο ήταν τσουχτερό με τον υδράργυρο να πέφτει και υπό το μηδέν!

Ευτυχώς οι χιονοπτώσεις δεν δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα, αλλά αυτό μόνο μας έλειπε για ν` αποτρελλαθούμε τελείως φέτος!

Αποχιονισμός σε Κιλκίς και Κρούσια

Συνεργεία του δήμου έπιασαν δουλειά από τις 4 το πρωί για τον αποχιονισμό της πόλης του Κιλκίς, κινητοποιώντας στους δρόμους αγροτικά μηχανήματα, φορτηγά, τρακτέρ και γκρέιτερ, εξοπλισμένα με αλατιέρες και μαχαίρια.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των εργαζομένων της Πολιτικής Προστασίας στις 9 το πρωί η οδική κυκλοφορία είχε αποκατασταθεί πλήρως στο κεντρικό δίκτυο και στα στενά δρομάκια της πόλης.

Όσο για τον ορεινό άξονα των Κρουσίων, δέκα οδηγοί και εργαζόμενοι επιχείρησαν στους άξονες Θεοδοσίων – Ισώματος – Ριζανών, Ακροποταμιάς – Μελανθίου και Ποντοκερασιάς – Τερπύλλου, ενώ σε στενή συνεργασία με την ΠΕ Κιλκίς μηχάνημα έργου συνέδραμε για τον αποχιονισμό του άξονα Ευκαρπίας – Κεντρικού – Βάθης – Θεοδωρακίων.

Τα συνεργεία ανταποκρίθηκαν, όπου ζητήθηκε, σε περιπτώσεις αποχιονισμού του εσωτερικού οδικού δικτύου σε χωριά του ανατολικού Κιλκίς. Αν και τα φορτηγά ήταν εφοδιασμένα με επαρκείς ποσότητες αλατιού δε χρειάστηκε η ρίψη του καθώς επικράτησαν ήπιες κλιματικές συνθήκες. Τις εργασίες αποχιονισμού συντόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης

Τα συνεργεία της καθαριότητας βγήκαν το πρωί κανονικά στους δρόμους για την αποκομιδή των απορριμμάτων ενώ με φροντίδα της υπηρεσίας πρασίνου και τις οδηγίες της αρμόδιας αντιδημάρχου Αικατερίνης Γιαννακούλα – Ζιούτα κόπηκαν και απομακρύνθηκαν δέντρα και κλαδιά που έπεσαν στο οδόστρωμα εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Σχολιάστε