My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κι οι περιπατητές ενάντια στη μονάδα -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αποχώρηση μ` επίδειξη δύναμης!

mpalaskasΤην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή ο Βαγγέλης Μπαλάσκας σε μια τεράστια συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Ενώπιον εκατοντάδων φίλων του, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα με καθήμενους και ορθίους, αλλά και το φουαγιέ του Συνεδριακού, ενώ πολλοί έμειναν κι έξω απ` το κτήριο, ο κ. Μπαλάσκας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στους “άνανδρους και δειλούς”, όπως είπε, που τον πολέμησαν όλα αυτά τα χρόνια. Προδικάζοντας δε την τελική αθώωσή του, πρόσθεσε ότι θα επανέλθει “από άλλο μετερίζι” και τότε θα τον βρουν μπροστά τους πολλοί!

“Δεν ήθελα ν` απολογούνται οι φίλοι μου για μένα, ενώ έκρινα ότι αξίζει ν` αφιερωθώ περισσότερο για κάποιο διάστημα στην οικογένειά μου”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας, αναφερόμενος στην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος.

Στη συγκέντρωση, που εκτιμήθηκε ως επίδειξη δύναμης του εν αργία δημάρχου, καθώς ήταν μεγαλύτερη κι αυτής ακόμα με τον Άδ. Γεωργιάδη, το βράδυ του Σαββάτου, παραβρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες του στο δήμο, ενώ μεταξύ αυτών ήταν κι ο δήμαρχος Παιονίας Αθ. Λαπόρδας, αλλά κι απ` τη ΝΟΔΕ, ο πρόεδρος Τριαντ. Πέτρογλου κι ο γραμματέας Παν. Λαπατίνας. 

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, ο κ. Μπαλάσκας το αφιέρωσε στον απολογισμό της τετρατίας, που στην δημοτική αρχή βρίσκονταν η παράταξή του, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους στο δήμο και τους δημότες για τη συμβολή τους στο έργο που παράχτηκε, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό παρά τις τεράστιες δυσκολίες της εποχής.

Σχολιάστε