My Twitter Feed

18 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αποχωρεί η ΑΕΠ από το πρωτάθλημα! -

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 2022

Εγκρίθηκε μονάδα για βιοαπόβλητα -

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2022

“Προϋπολογισμός της αποτυχίας” -

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2022

Η Ειρήνη για τον προϋπολογισμό -

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2022

Συγκέντρωση κατά της ακρίβειας -

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2022

Γεωργαντάς: Κλειδί η συνεργατικότητα -

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, 2022

Άρωμα γιορτών στη πόλη του Κιλκίς -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

Δώστε κι άλλα λεφτά για τη Γεωργία -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

Αποχωρεί η ΑΕΠ από το πρωτάθλημα!

Μια απ` τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του Νομού Κιλκίς, με θητείες στη Γ`  Εθνική και μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, η ΑΕ Πολυκάστρου, αποφάσισε τη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ!

Στην σχετική ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας τονίζεται ότι η απόφαση πάρθηκε “μετά και τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Κιλκίς” και προκειμένου να γλυτώσει “από τον βούρκο και την σαπίλα του ποδοσφαίρου του Νομού μας”.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ΑΕΠ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

“Ζητάμε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον κόσμο μας που πιστέψαμε στην υπόσχεση σας για ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Από αυτήν την στιγμή άρουμε την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο σας.

Το ποδόσφαιρο για εμάς δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!! Εμείς στο γήπεδο αφήνουμε οικογένειες, χρήματα, κόμματα και κάνουμε αυτό που αγαπάμε με όλη μας την καρδιά.

ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ μετά και τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Κιλκίς δείχνοντας για ακόμη μια φορά την εμπάθεια σας στην ΙΣΤΟΡΙΑ που εκπροσωπούμε.

Ευχαριστούμε πολύ τον υπέροχο κόσμο μας που βρίσκετε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή στην δύσκολη αυτή απόφαση που πήραμε, δείχνοντας προς τρίτους καλοθελητές ότι τα λόγια μας γίνονται πράξεις.

Υ.Γ. Επειδή εμείς έχουμε ΗΘΙΚΗ κύριε Πρόεδρε και σαν προσωπικότητες αλλά και σαν υπηρέτες της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Π. με συμμετοχές άνω των 40 χρόνων σε Εθνικές Κατηγορίες, ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ για να γλιτώσουμε από τον βούρκο και την σαπίλα του ποδοσφαίρου του Νομού μας για την οποία υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς!!”

Σχολιάστε