My Twitter Feed

28 Φεβρουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ανθρωπιστική βοήθεια από ΕΕΣ -

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, 2022

Το Κιλκίς αποχαιρετά τον Γιόσκα Παυλίδη -

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, 2022

Αποχιονισμοί σε Πάικο – Κρούσια -

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στον πόλεμο -

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, 2022

Πανδημία: Παράθυρα αισιοδοξίας -

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, 2022

Πάει για επιχειρηματίας της χρονιάς -

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, 2022

Κόντρα Γεωργαντά – Φραγγίδη -

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, 2022

Νέα διοίκηση στον Οδοντιατρικό -

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, 2022

Αποχιονισμοί σε Πάικο – Κρούσια

Επιχειρήσεις αποχιονισμού πραγματοποίησαν την Κυριακή στο ορεινό δίκτυο του νομού πέντε μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο σε περιοχές όπου σημειώθηκαν πυκνές χιονοπτώσεις λόγω της κακοκαιρίας “Bianca”.

Επιχειρήσεις αποχιονισμού έγιναν από νωρίς το πρωί στις ορεινές περιοχές μεταξύ Γρίβας – Καστανερής – Μ. Λιβαδίων – Κούπας και των Κρουσίων σε σημεία όπως Ποντοκερασιά – Ριζανά.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς  παρέμεινε σε αυξημένη ετοιμότητα συλλέγοντας και μεταφέροντας τα καταγεγραμμένα προβλήματα για την άμεση αντιμετώπισή τους.

Ο Δήμος Κιλκίς

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κιλκίς φρόντισε με τέσσερα μηχανήματα έργου, για τον αποχιονισμό χωριών της ΔΕ Κρουσσών στον άξονα Επταλόφου – Ελληνικού – Θεοδοσίων – Ισώματος και Ριζανών και με συμπληρωματικές ρίψεις αλατιού.

Παράλληλα, αγροτικά μηχανήματα εφοδιασμένα και αυτά με μαχαίρια και ποσότητες αλατιού καθάρισαν το εσωτερικό δίκτυο των οικισμών. Στο αποχιονιστικό συνέδραμαν και οι κοινοτάρχες της περιοχής.

Σχολιάστε