My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός με ευχαριστίες

Με μια ανακοίνωσή της, η οικογένεια του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη στέλνει το ύστατο χαίρε μαζί με τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους στάθηκαν δίπλα του.

Η ανακοίνωση με το έντονο συναισθηματικό φορτίο της έχει ως εξής:

Με πόνο δυσβάσταχτο σε αποχαιρετούμε πολυαγαπημένε μας σύζυγε, πατέρα, πεθερέ, παππού, αδερφέ, θείε, φίλε Λεωνίδα. Έφυγες ως αγωνιστής, όπως πάντα έκανες στη ζωή σου. Έδωσες σκληρή μάχη ατέλειωτες φορές τα τελευταία χρόνια, τελευταίους μήνες, τελευταίες ημέρες. Έδειξες τεράστια αποθέματα ψυχικής και σωματικής δύναμης.

Συνέχισες παρά ταύτα μέχρι τέλους να μας υποστηρίζεις, να μας φροντίζεις και να μας δείχνεις την αγάπη σου όπως μόνο εσύ ήξερες. Τα αποθέματά σου δεν ήταν δυστυχώς ανεξάντλητα και ήρθε η οδυνηρή στιγμή του αποχωρισμού. Το αποτύπωμα σου όμως τεράστιο και ξεχωριστό. Μας δίδαξες μεταξύ άλλων ξεχωριστές και πολύτιμες αρετές και αρχές ανθρωπιάς.

Ως συνοδοιπόροι και συνεχιστές σου ευχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της πορείας σου. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερες και που μας έκανες το επίκεντρο της ζωής σου, σκεπτόμενος πάντα το δικό μας καλό και την πρόοδο. Ήσουν πάντα εκεί όταν σε χρειαζόμασταν. Θα είσαι για πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας, να μας καθοδηγείς και να μας συντροφεύεις.

Θλίψη μεγάλη στην οικογένειά μας και όχι μόνο έφερε ο χαμός σου. Θλίψη αλλά και περηφάνια που ήμασταν κομμάτι της ζωής σου. Η αγάπη του κόσμου που βρέθηκε δίπλα μας, ο καθένας με το δικό του τρόπο, υπό τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, υπήρξε συγκινητική και μας προσέφερε παρηγοριά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστούμε όλους για την έκφραση αγάπης στο πρόσωπο του αγαπημένου μας “Λέων” και την υποστήριξη στην οικογένειά μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στο ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσ. Κιλκίς που φρόντισε με ιδιαίτερη αγάπη και καλοσύνη τον άνθρωπό μας. Τεράστια ευγνωμοσύνη στους εξαιρετικούς θεράποντες ιατρούς Χρήστο Πετρίδη και Φωτεινή Τερζίδου, ακτινολόγους και πολυαγαπημένους κουμπάρους, Αχιλλέα Σιοζόπουλο ακτινολόγο, Ηλία Καραπάντζο ΩΡΛ, Αθανάσιο και Γιώργο Τσουλφά γενικούς χειρουργούς και αγαπημένους κουμπάρους, Ιωάννη Ανδρονικίδη ακτινοθεραπευτή, Χρήστο Κάρκο αγγειοχειρουργό, Ιωάννη Τριανταφυλλίδη παθολόγο και αγαπημένο ανιψιό, Παντελή Σαραφίδη και Δάφνη Μεϊμαρίδου νεφρολόγους, οι οποίοι συνέβαλαν καταλυτικά, με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, αλλά πάνω από όλα με την ανθρωπιά τους, στην επιτυχή αντιμετώπιση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας του ανθρώπου μας.

Σε όλον αυτόν τον δύσκολο αγώνα βέβαια, υπήρξαν στην κυριολεξία δεκάδες άτομα από τον ιατρονοσηλευτικό χώρο, το στενό και ευρύτερο συγγενικό αλλά και φιλικό και συναδελφικό περιβάλλον, τόσο στη διάρκεια του επίπονου αγώνα του όσο και μετά το χαμό του. Ιδιαίτερα συγκινητικές οι τοποθετήσεις από τον ποδοσφαιρικό χώρο, τον οποίο υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια από διαφορετικά πόστα επί δεκαετίες, καθώς και από τον κιλκισιώτικο και όχι μόνο κόσμο για και με τους οποίους αγωνίστηκε με γνώμονα το δίκαιο και το κοινό πάντα όφελος.

Όλοι σας και ο καθένας σας χωριστά προσφέρατε σταγόνες δύναμης, ελπίδας και παρηγοριάς στον αγαπημένο μας άνθρωπο και στην οικογένειά μας. Χωρίς όλους εσάς όλα θα ήταν δυσκολότερα.

Λένα Αναστασιάδου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη, την ψυχολογική και όχι μόνο συμπαράσταση που προσφέρεις στην οικογένειά μας, όπως μόνο εσύ ξέρεις, από την καρδιά σου. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη των καρδιών μας και να είστε πάντα καλά για να θυμόμαστε όλοι μαζί τον αγαπημένο μας Λέων!

Σχολιάστε