My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες

agrotes-trakterΜε τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, πρόκειται να συναντηθούν στη 1 το μεσημέρι στην Αθήνα εκπρόσωποι του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών, ενώ η “ατζέντα” τους συμπεριλαμβάνει επαφές με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, το απόγευμα σήμερα ή αύριο το πρωί, και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι Έλληνες αγρότες, από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, στη χθεσινή συνάντησή τους στον Πλαταμώνα διεμήνυσαν ότι είναι αποφασισμένοι να “παραλύσουν” τη χώρα, αφού, φορολογικό, ΦΠΑ και κόστος παραγωγής σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, τους οδηγούν σε “αφανισμό”, τόνισε ο πρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Νομού Ημαθίας, Κώστας Λιολιόπουλος.

Οι Θεσσαλοί αγρότες έχουν ήδη ξεκινήσει από το πρωί να κατευθύνονται προς τον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας, στην εθνική οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκης και επί τόπου θα αποφασίσουν το απόγευμα εάν θα προχωρήσουν σε κλείσιμο, επισήμανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

Στην Ημαθία, οι αγρότες εξακολουθούν να έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία οδό και οπως υπογράμμισαν μέχρι και την Τετάρτη δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια κινητοποίηση, αναμένοντας τα αποτελέσματα των επαφών στην Αθήνα.

Αντίστοιχη στάση υιοθετούν οι αγρότες και στην υπόλοιπη Ελλάδα και την Τετάρτη θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ανάλογα πάντα και με τα αποτελέσματα των συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν.

Aπό protothema.gr

Σχολιάστε