My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Απολογούνται την Τετάρτη οι 17…

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, ζήτησαν και έλαβαν από την Εισαγγελέα Κιλκίς το Σάββατο 4 Ιουλίου, οι 17 κατηγορούμενοι οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή για τις κατηγορίες περί αρχαιοκαπηλίας και λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Όπως αναφέρει το eidisis.gr το μεσημέρι της Παρασκευής, οι Εσωτερικές Υποθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολουθούσαν εδώ και μήνες την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, έχοντας πλέον στον φάκελο τηλεφωνικές και οπτικές παρακολουθήσεις και το μεσημέρι της Παρασκευής προχώρησαν στις συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, η σύλληψη του οποίου προκάλεσε έντονη αίσθηση στην τοπική κοινωνία.

Η έρευνα αρχικά ξεκίνησε για λαθρεμπόριο τσιγάρων και στην πορεία εξελίχθηκε και σε αρχαιοκαπηλία, κυρίως στην περιοχή της Παιονίας. Στην πρώτη υπόθεση εμπλέκονται 4 άτομα και στη δεύτερη 13.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr στη δικογραφία αναφέρονται και άλλα άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει και δεύτερο κύμα συλλήψεων.

Πηγή: eidisis.gr.

Σχολιάστε