My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Απολογισμός εκλογών από Μ. Μιχαηλίδου

Σε κείμενό της με τίτλο “απολογισμός εκλογών”, η Μαρία Κ. Μιχαηλίδου – δασολόγος – περιβαλλοντολόγος, αναφέρει τα εξής:

“Πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Πρώτη φορά εκλογές με το νέο νομοσχέδιο. Αρκετοί συνδυασμοί και πολλοί υποψήφιοι.

Όπως έχω άλλωστε ξαναπεί, για μένα οι εκλογές είναι σχολείο. Αποτελούν και αυτές μια βαθμίδα εκπαίδευσης. Γιατί ξεκινάς να μαθαίνεις και συνεχίζεις να μαθαίνεις… Κάθε φορά και κάτι άλλο, κάθε φορά κάτι πιο σημαντικό.

Για ακόμη μια φορά δημιουργείς νέες φιλίες. Κάθε προσωπικότητα διαφορετική και απαραίτητη. Αξιόλογοι άνθρωποι απ’ όλους τους συνδυασμούς. Νέοι και παλιοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τσαντάκη Δημήτρη, επικεφαλής του συνδυασμού μας «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» για την τιμητική πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό αυτό. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας της «Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς» για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες. Τέλος, ευχαριστώ πολύ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς, γνωστοί και ίσως κάποιοι που με γνώρισαν τις τελευταίες μέρες.

Το ότι δεν περάσαμε στο Β’ γύρο δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε και αρκούμαστε στον μέχρι τώρα αγώνα. Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο είναι διαρκής. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη. Η αποχή και η αδιαφορία δεν είναι λύση. Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι η μοιρολατρία. Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Για μένα, η ανοχή, η σιωπή και η απόσυρση αποτελούν εγκληματική ανευθυνότητα για την κακή πορεία της κοινωνίας μας.

Μήπως ήρθε η να κατανοήσουμε τη ρήση του Πλάτωνα;

«Η τιμωρία μας όταν δεν καταδεχόμαστε να ασχοληθούμε με την Πολιτική, είναι να μας κυβερνούν οι κατώτεροί μας».

Ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές. Αρκεί να είμαστε διορατικοί, σε εγρήγορση και ενωμένοι. Αρκεί να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και όλοι μαζί να δουλεύουμε έξυπνα και ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Οι λόγοι είναι αρκετοί. Οπότε, ας λειτουργούμε όλοι με σύνεση και εντιμότητα. Το παρόν και το μέλλον αφορά όλους μας.

Σύμφωνα με τον Έριχ Φρομ (Γερμανός κοινωνιολόγος, ανθρωπιστής και φιλόσοφος) «Είμαστε αποτελέσματα της ιστορίας, αλλά ταυτόχρονα γράφουμε την ιστορία».

Η λύση είναι μία: Συμμετοχή και όχι αδιαφορία.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές και καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση του Δήμου Κιλκίς.”

Σχολιάστε