My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Απολογισμός δράσεων Δ/Προσκόπων

Μια βραδιά που «ξύπνησαν» αναμνήσεις από όμορφες στιγμές έζησαν τα μέλη του 2ου Συστήματος Δ/Προσκόπων Κιλκίς το βράδυ του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

proskopoi_1Γονείς και φίλοι του Συστήματος παρακολούθησαν τον απολογισμό της χρονιάς με πρωταγωνιστές τα Λυκόπουλα, τους Προσκόπους και τους Ανιχνευτές μέσα από τα βίντεο που προβλήθηκαν.

Το μεγαλύτερο Σύστημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το 2ο Σύστημα Δ/Προσκόπων πραγματοποιήσε μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές σε Κατασκηνωτικά Κέντρα, δράσεις περιβάλλοντος και κοινωνικής αλληλεγγύης με αποκορύφωμα τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στη Θάσο, στο Βόλο, στην Σαμοθράκη και στην Αλεξανδρούπολη.

«Από το μικρότερο Λυκόπουλο ώς τον μεγαλύτερο βαθμόφορο ή φίλο του Συστήματος αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια που πάντα προσπαθεί μέσα από το παιχνίδι να πετύχουμε τους στόχους μας για το παιδί, το περιβάλλον και την κοινωνία και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τούτο τον κόσμο λίγο καλύτερο. Η προσπάθεια μας είναι συνεχής και παρά τις όποιες δυσκολίες καταφέρνουμε πολλά, πιστοί στην προσκοπική μας υπόσχεση» ανέφερε μεταξύ των άλλων ο Αρχηγός του Συστήματος Χρήστος proskopoi_4Καναρόπουλος και παρουσίασε τα ενήλικα στελέχη που αποτελούν τη νέα διάρθρωση του Συστήματος και είναι οι εξής: Υπαρχηγοί Συστήματος Γεώργιος Χατζηβασιλείου και Ιωάννης Κέρος, Υπαρχηγοί Αγέλης Στάθης Ιορδανίδης, Θόδωρος Παπαδόπουλος και Άννα Ευθυμιάδου, Υπαρχηγοί Ομάδας Ηλίας Καρολίδης, Ξανθίππη Σοαντζόγλου, Καλλιόπη Γεωργιάδου, Άγγελος Γκαρσέν και Δημήτρης Γκορίδης, Αρχηγός Κοινότητας Απόστολος Δεληγιάννης και Υπαρχηγός Σοφοκλής Τομπουλίδης και Αρχηγός Δικτύου Αβραάμ Αβραμίδης.

Τα θερμά τους συγχαρητήρια και τις ευχές τους εξέφρασαν ο πρώην Περιφερειακός Έφορος Κιλκίς και Αρχηγός του Π.Κ. Καβαλαρίου Χρήστος Τομπουλίδης, ο νέος Βοηθός Περιφερειακός Έφορος Κιλκίς Αντώνης Κομπατσιάρης και ο πρόεδρος της ΕΚΣ Γεώργιος Αυγιτίδης. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν οι νέοι Έφοροι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Μωυσίδης και Στέλιος Αγγελίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν πρόσκοποι που αρίστευσαν στο σχολείο τους και οι ανιχνευτές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Καλλιόπη Γεωργιάδου (Σχολή Γεωπόνων-Δασολόγων ΤΕΙ Σίνδου), Άγγελος Γκαρσέν (Μηχανολόγων Μηχανικών – Πολυτεχνείο Βόλου) και Ηλίας Καρολίδης (Πολιτικών Μηχανικών – Πολυτεχνείο Ξάνθης).

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα προσκοπική χρονιά στο 2ο Σύστημα (Παπαγιαννάκου 1 – δίπλα από το 5ο Νηπιαγωγείο) και θα αρχίσουν οι εγγραφές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944.341-216 και 6948.183-236.

Σχολιάστε