My Twitter Feed

15 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έξυπνοι μαθητές και εφαρμογές! -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλκίς -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Αλληλεγγύη από τον Φαρμακευτικό -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Μείωση τελών 50% για δικαιούχους -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Ενημέρωση για παλιό και νέο ΕΣΠΑ -

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2023

Κιλκίς: Θρίαμβος της αλληλεγγύης -

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2023

24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών -

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2023

Επιπτώσεις των βιομηχανικών ΑΠΕ -

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2023

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλκίς

Μια ημέρα γεμάτη με ζωηρές αποκριάτικες αποχρώσεις και διασκεδαστικές εκπλήξεις θα ζήσουν οι μικροί και οι μεγάλοι δημότες του Κιλκίς! Θα συναντήσουν μια τεράστια πολική αρκούδα, θα παίξουν παιχνίδια με κορδέλες και μπαλόνια, θα απολαύσουν βαλκανικές μουσικές, θα ξεφαντώσουν με ρυθμούς λάτιν και ντίσκο! Δεν θα λείψει και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που πάντα συναρπάζει την παιδική φαντασία!

karΌλα αυτά τα ωραία θα συμβούν το ερχόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με επίκεντρο των αποκριάτικων γιορταστικών εκδηλώσεων τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς έχει ως εξής:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου – Πεζόδρομος 25ης Μαρτίου

11:00 -13:30 Αποκριάτικα τιτιβίσματα

  1. Πρόγραμμα ψυχαγωγίας με το δίδυμο ‘’Άστα λα βράστα’’ που αποτελείται από έναν πολύχρωμο ξυλοπόδαρο και έναν ανιματέρ με ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια με κορδέλες και μπαλόνια, πρωτότυπους διαγωνισμούς και πολύ χορό! Στο αποκριάτικο αυτό show θα συμμετέχει μία πολική αρκούδα ύψους 2,6ο μέτρων με μεγάλη αγκαλιά για όλους. Οι αποκριάτικες μασκότ Μίνι Ροζ, Μίκυ, Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και τα Minion θα παρουσιάζουν τα δωράκια του event, διάφορα μπαλόνια και σερπαντίνες. Θα χορέψουν με τα παιδάκια και θα ποζάρουν για φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους.

12:30 Συναυλία βαλκανικής μουσικής με τον  Bojan Krstic και την μπάντα του! Ο Bojan Krstić, ο βραβευμένος Σέρβος καλλιτέχνης και μουσικός με την μπάντα πνευστών του, θα μας ταξιδέψει με βαλκανικές παραδοσιακές μελωδίες!

19:00 Συναυλία λάτιν, ντίσκο και ποπ τραγουδιών με το εννιαμελές μουσικό σχήμα του Αιμιλιανού Μωσαϊδη.

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

Στο ενδιάμεσο της ημέρας θα κυριαρχήσει το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, η περιπετειώδης αναζήτηση και εύρεση του οποίου καταλήγει σε χρηματικό έπαθλο!

Ο Δήμος Κιλκίς σας καλεί να ετοιμαστείτε για μια περιπλάνηση στους δρόμους της πόλης μας και όχι μόνο, με το πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι, το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η διασκέδαση και η χαρά της συλλογικής προσπάθειας με την ανακάλυψη ενός κρυμμένου θησαυρού μέσα από την αποκρυπτογράφηση μιας σειράς δοκιμασιών.

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Αφετηρία: Πεζόδρομος 25ης Μαρτίου – Κιλκίς, (Συγκέντρωση :10:00-10:30)

ώρα έναρξης:11:00 – ώρα λήξης:14:00.

Οδηγίες συμμετοχής

Σχηματίστε την ομάδα σας που θα αποτελείται από 5–10 άτομα, ηλικίας 6–17 που θα συνοδεύονται από έναν τουλάχιστον γονέα.

Φτιάξτε το λάβαρο σας, επιλέξτε τον αρχηγό σας και ένα όνομα για την ομάδα σας επιδιώκοντας την ανακάλυψη του θησαυρού που είναι 600,00€.

Δηλώστε συμμετοχή με φυσική παρουσία στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς (Δημαρχείο Κιλκίς, Γ.Καπέτα 17, Κιλκίς – 09:00 – 13:30), είτε ηλεκτρονικά στο email: politismos@dhmoskilkis.gr.

Οι συμμετοχές ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού

τηλ. 23413 52 209 ( Εύα Παπαδοπούλου).

Η Επιτροπή Αγώνα Κρυμμένου Θησαυρού θα παραλάβει με τη λήξη του παιχνιδιού από τους αρχηγούς των ομάδων το σύνολο των δοκιμασιών σύμφωνα με τους κανόνες που θα παραλάβουν πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Η παράδοση του φακέλου πρέπει να γίνει αυστηρά με τη λήξη του παιχνιδιού δηλαδή το πέρας 3 ωρών!!!

Οι νικήτριες ομάδες θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα στον χώρο της αφετηρίας κατά τη διάρκεια της συναυλίας με βασικό όρο κατά την απονομή να είναι παρόντα όλα τα μέλη της ομάδας και ντυμένα μασκαράδες.

Τα έπαθλα είναι: 300,00€ (1η ομάδα), 200,00€ (2η ομάδα) και 100,00€ (3η Ομάδα).

Σε περίπτωση που κάποια νικήτρια ομάδα δεν πληρεί τους όρους το έπαθλο πηγαίνει στην ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους αμέσως μετά.

Καλή Επιτυχία!!!

Σχολιάστε