My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Απετράπη βάση της Τουρκίας!

Στα πλαίσια της επιδίωξης της Τουρκίας εδώ και χρόνια, να αναλάβει για λογαριασμό του ΝΑΤΟ την επιτήρηση του FIR της Βόρειας Μακεδονίας, εντάσσονταν και η δημιουργία στρατιωτικής βάσης βόρεια του Πολυκάστρου.

Αυτό αναφέρει η έγκυρη και καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα HuffΡost σε ρεπορτάζ της, σύμφωνα με το οποίο την επιτήρηση του εναέριου χώρου της γειτονικής μας χώρας θα αναλάβει τώρα πια η Ελλάδα.

Τονίζοντας ότι η Ελλάδα «σπρώχνει» την Τουρκία εκτός των Βαλκανίων μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών και επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες της, η HuffΡost αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι την ερχόμενη Τρίτη, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια, θα υπογραφεί συμφωνία με την οποία η Ελλάδα θα αναλάβει την επιτήρηση του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας για λογαριασμό του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι πηγές του υπουργείου Εξωτερικών τόνιζαν ότι «θα είναι η δεύτερη θετική σημαντική μεταβολή το τελευταίο δεκαήμερο», αφού την περασμένη Παρασκευή συμφωνήθηκε τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας να μην αναφέρουν τον Μέγα Αλέξανδρο ως πρόγονό του λαού της χώρας (όπως έκαναν επί δύο δεκαετίες), αλλά ως μέρος της αρχαίας ελληνικής ιστορίας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ

Σχολιάστε