My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Απεργία: Παραλύει η χώρα την Τετάρτη

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται αύριο η χώρα καθώς ΓΣΣΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ «κατεβάζουν ρολά». Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές και δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, έμποροι, δικηγόροι, μηχανικοί και τραπεζοϋπάλληλοι.

Δικαστικοί και εισαγγελείς έχουν αποφασίσει παράταση των πανελλαδικών τους κινητοποιήσεων μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου. Μέχρι 20 Οκτωβρίου οι δικαστές θα κατεβαίνουν από τις έδρες των δικαστηρίων από τις 10 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου δηλαδή στις 3 μ.μ. Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλονται και οι δημοσιεύσεις αποφάσεων.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι φαρμακοποιοί οι οποίοι έχουν εξαγγείλει παράταση των κινητοποιήσεών τους έως τα τέλη του μήνα.

Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αφού και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην αυριανή απεργία.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν επίσης βιοτέχνες και επαγγελματίες, καθώς μετά από απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ως τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι, με εξαίρεση τον χρόνο που θα αφιερωθεί στην κάλυψη των κινητοποιήσεων.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το μετρό θα λειτουργήσει κανονικά.

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια ενώ τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως.

newsbomb.gr

Σχολιάστε