My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Απειλειται και παλι το Νοσοκομειο Γουμενισσας!

Μπορεί σήμερα οι κυβερνώντες να πανηγυρίζουν για τη “συμφωνία” που πέτυχαν τα ξημερώματα στο Eurogroup (αλήθεια, πόσους τέτοιους πανηγυρισμούς ζήσαμε ως τώρα, που αποδείχθηκαν …άνευ αντικειμένου;), αλλά η “λυπητερή ” του μνημονίου-2 θ` αρχίσει να `ρχεται  μέρα με την ημέρα.

Μια παρενέργεια που ενδέχεται να ζήσουμε έχει σχέση με το πολύπαθο Νοσοκομείο Γουμένισσας! Οι γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες που περιέχει η νέα δανειακή σύμβαση (που δυστυχώς είναι και πάλι ελάχιστοι!) επισημαίνουν το γεγονός ότι προβλέπονται νέες συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, κλινικών ή και ολόκληρων ιδρυμάτων, προκειμένου βέβαια να εξοικονομηθούν χρήματα, ασφαλώς σε βάρος της παρεχόμενης υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών.

Στα πλαίσια αυτά εκφράζονται και πάλι φόβοι ότι η “μπάλα” μπορεί να πάρει και το Νοσοκομείο Γουμένισσας! Το οποίο, είτε μπορεί να καταργηθεί τελείως ως νοσηλευτικό ίδρυμα, είτε να μετατραπεί σε κανονικό “παράρτημα” του Νοσοκομείου Κιλκίς αποκτώντας κοινό ΑΦΜ μ` αυτό, μετά τη κοινή διοίκηση που απέκτησε ένεκα μνημονίου-1.

Είναι βέβαιο ότι σε περίπτωση που επαληθευτούν οι ανωτέρω φόβοι, θα πυροδοτηθούν νέες αντιδράσεις των πολιτών και παραγόντων της περιοχής του Δήμου Παιονίας, με στόχο να μην καταργηθεί ή υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Σε σχέση μ` αυτό το τελευταίο, θα πρέπει οι πολίτες του νομού μας να προσέξουν να μην πάσουν στη παγίδα που κάποιοι ετοιμάζουν προκειμένου να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Να διχάσουν, δηλαδή, τον κόσμο του νομού σε σχέση με τη λειτουργία των δυο νοσοκομείων του. Και ο νοών, νοείτω…

Γ. Καραγιαννίδης

Σχολιάστε