My Twitter Feed

21 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αγώνας για εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

“Αναξιοπιστία και εμπαιγμός” -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

Διώξεις αντί ικανοποίηση αιτημάτων -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Το ΚΙΝΑΛ για τη Πρωτοβάθμια Υγεία -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα στο πλευρό Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΣ Παιονίας στις 13 Φεβρουαρίου -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΓΝΚ -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Πρωτοβουλίες για τις λαϊκές αγορές -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Αγώνας για εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς πρέπει να εξυγιανθεί και αυτός συνεχίζει να είναι ο στόχος μου, τόνισε σε δήλωσή της προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρώην πρόεδρος της εταιρίας και νυν δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, Λένα Αναστασιάδου.

Αφορμή για τη δήλωση υπήρξε η απαλλαγή της κ. Αναστασιάδου με απόφαση του εισαγγελέα Κιλκίς αλλά του εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης από την κατηγορία της πλαστογράφησης εγγράφων προς ίδιον όφελος και της έκδοσης ψευδών βεβαιώσεων.

Τονίζοντας ότι κάποιοι την στοχοποίησαν επειδή δεν εναρμονίστηκε με τη λειτουργία της επιχείρησης, υπογράμμισε ότι στη ΔΕΥΑΚ γίνονται διαχρονικά και ίσως και σήμερα, αρκετά παράτυπα πράγματα, καθώς και ότι εκφοβίζονται εργαζόμενοι, ενώ εκτελούνται έργα με φωτογραφικές διατάξεις.

Ζήτησε δε, να βοηθηθούν οι τοπικοί υπεργολάβοι, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί από τις δραστηριότητες της επιχείρησης λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς κάποιων μέσα στη ΔΕΥΑΚ.

Τέλος, η κ. Αναστασιάδου απένειμε τα εύσημα στον “τοπικό κυβερνητικό βουλευτή” για την έγκριση του ποσού των 24 εκατ. ευρώ για το μεγάλο έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης.

Δείτε το βίντεο της Gnomi Web TV με τη δήλωση της κ. Αναστασιάδου:

Σχολιάστε