My Twitter Feed

11 Μαΐου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Απαράδεκτες συνθήκες προπόνησης”

Στην Αλεξάνδρεια συνεχίστηκε η δράση στον στίβο για τα σωματεία της ΕΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18. Εκεί βρέθηκε ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς με την παρουσία τριών αθλητών του.

Ο Σάββας Χνιτίδης αγωνίστηκε στα 1500μ. όπου είχε πολύ καλή παρουσία αφού με 4.52.28 τερμάτισε 3ος, δείχνοντας έτοιμος να κάνει μία καλύτερη επίδοση στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια της κατηγορίας του, Κ16.

Ο Σταμάτης Παρασκευάς συμμετείχε στο άλμα τριπλούν και στο άλμα σε ύψος δείχνοντας δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα. Στο τριπλούν είχε έξι άσχημα εκτελεσμένα άλματα και με καλύτερο το 12,80μ., πολύ μακριά από τις επιδόσεις του, πήρε την 2η θέση. Στο ύψος ξεκινώντας από χαμηλά και κάνοντας αρκετά άλματα στο σύνολο, έφτασε μέχρι το 1,90, μία εξαιρετική επίδοση που του έδωσε την 1η θέση.

Ο Γιάννης Καρράς Μπινιάτης που ανήκει στην κατηγορία Κ16, έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα τρέχοντας στα 100μ. όπου με 16.11 κατέλαβε την 21η θέση.

Στα 800μ. δηλώθηκε να τρέξει η Βασιλική Καραμανίδου η οποία λίγο πριν την εκκίνηση ένιωσε ένα τράβηγμα στον γαστροκνήμιο στερώντας της προς το παρόν μία καλή επίδοση κι ενώ βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Μισαηλίδης: Απαράδεκτες συνθήκες

Ο προπονητής του συλλόγου, Φίλιππος Μισαηλίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τα παιδιά που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό στο Κιλκίς αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, όταν καταφέρνουν και να διακριθούν είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Αυτό λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε. Οι προπονήσεις μας τον χειμώνα γίνονται σε έναν διάδρομο στο κλειστό γυμναστήριο την ίδια ώρα που δίπλα μας κάνουν προπόνηση οι ομάδες χειροσφαίρισης.

Ως γνωστόν κλειστό προπονητήριο στίβου δεν υπάρχει. Μετά από εννέα μήνες όπου δεν είχαμε ούτε το ανοιχτό στάδιο για να διεξαχθούν οι προπονήσεις καθώς το έργο του ελαστικού τάπητα παραδόθηκε μετά από διαδοχή παρατάσεων, φτάνουμε στο παρόν. Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια λειτουργίας του σταδίου δεν υπάρχει στρώμα του ύψους.

Ο Παρασκευάς αυτή τη στιγμή έχει την 3η επίδοση στην Ελλάδα στο άλμα σε ύψος ενώ έχουμε αφιερώσει μισή προπονητική μονάδα για να βρούμε τη φορά στο τσιμέντο του πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου όπου δεν μας έφτανε καν ο χώρος και βρήκαμε φορά ουσιαστικά στον αγώνα. Εν τω μεταξύ ενώ το έχουμε ζητήσει, δεν έχει μεταφερθεί καν το παλιό στρώμα του ύψους από το πάρκινγκ(!), εντός του σταδίου. Έστω με τους στηλοβάτες που χρησιμοποιούμε σύρμα και ταινία για να στερεώσουμε τον πήχη… Καταλήγοντας, ελπίζω επιτέλους να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει. Οι δικαιολογίες δε μας βοηθάνε κάπου.»

Σχολιάστε