My Twitter Feed

4 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απαλλαγή από δημοτικά τέλη -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Η ΠΕ Κιλκίς για τα νέα μέτρα -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Φύσκα:Ο συναγερμός κι ο Εύοσμος -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Για τα προβλήματα των δικηγόρων -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αισθητός ο σεισμός και στο Ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Στη τελευταία κατοικία ο Εμμανουήλ -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Καμιά παραβατική συμπεριφορά -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ένα χωριό… «Φύσκα» στον ϊό! -

Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Απαλλαγή από δημοτικά τέλη

Ο Δήμος Κιλκίς απαλλάσσει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα τέλη φωτισμού, καθαριότητας και κοινόχρηστων χώρων για όσο διάστημα έμειναν κλειστά λόγω των λοκντάουν, σε συνεννόηση με τους τοπικούς εκπροσώπους των εμπόρων και των επαγγελματιών, ώστε να ελαφρύνει το βαρύ φορτίο των υποχρεώσεών τους.

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, σε συνάντησή του με τις διοικήσεις του Επιμελητηρίου και των εμπορικών συλλόγων Κιλκίς, Πολυκάστρου, Γουμένισσας και Αξιούπολης, με θέμα τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου αναφέρθηκαν στη τραγική κατάσταση που βιώνουν, καθώς συνεχίζουν να μετρούν πληγές στη μακρά περίοδο αναστολής της οικονομικής τους δραστηριότητας, ενώ αισθάνονται ακόμη τις σοβαρές αναταράξεις της υγειονομικής κρίσης.

Τόνισαν δε ότι η αρωγή της Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και των οικογενειακών κατά βάση επιχειρήσεων.

Όπως επισήμανε ο κ. Κυρικίδης στην πρώτη περίοδο της πανδημίας, τα προαναφερθέντα μέτρα εφαρμόστηκαν, ενώ δόθηκαν περαιτέρω κίνητρα με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων το περασμένο καλοκαίρι χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Σημείωσε, τέλος, ότι η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς είναι σε ετοιμότητα για να προχωρήσει σε νέα απαλλαγή των καταστημάτων από βασικά τέλη όταν ενεργοποιηθεί η ανάλογη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο δεύτερο κύκλο αναστολής της λειτουργίας τους.

Σχολιάστε