My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Απαθανατίστε τις ομορφιές του Κιλκίς

Έναν μεγάλο και πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό με ελεύθερο θέμα, διοργανώνει για πρώτη φορά η Αναπτυξιακή Κιλκίς, με τίτλο: «#KILKIS 365», καλόντας χομπίστες και επαγγελματίες φωτογράφους, κατοίκους και επισκέπτες, να απαθανατίσουν τις εμπειρίες τους από τα βιώματα και την περιπλάνησή τους στον νομό Κιλκίς, μέσα από την εναλλαγή των εποχών.

kilkis-365-tourismosΟι φωτογραφίες θα πρέπει να αποτυπώνουν την ομορφιά της φύσης του ν. Κιλκίς, τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα και τις άγνωστες γωνιές του, την πολιτιστική κληρονομιά και δημιουργία, την αγροτική παραγωγή και τη γαστρονομία, το δομημένο περιβάλλον, την ιδιαίτερη ταυτότητα, το πνεύμα και τη ζωή του τόπου, στις πόλεις και τα χωριά.

Στόχος του διαγωνισμού είναι, αφενός μεν να αναδείξει την διαχρονική ομορφιά του νομού Κιλκίς ενεργοποιώντας κατοίκους και επισκέπτες, αφετέρου δε να δημιουργηθεί ένα σημαντικό φωτογραφικό αρχείο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες περιπτώσεις.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου 2016 – Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η τελική προθεσμία για την αποστολή των φωτογραφιών είναι η 26η Σεπτεμβρίου 2017. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ΑΝΚΙ (email: anki@anki.gr) ενώ θα διαμοιράζονται μέσω της εταιρικής σελίδας της στο internet, στο Facebook, το Pinterest κ.ά.

Με το πέρας του διαγωνισμού, οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν από κριτική επιτροπή και θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση όπου και θα εκτεθούν μαζί με τις σημαντικότερες συμμετοχές. Παράλληλα, θα δρομολογηθεί και η έκδοση ενός λευκώματος αποκλειστικά με φωτογραφίες του διαγωνισμού, που θα ταξιδεύει τον αναγνώστη στον νομό Κιλκίς όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα των εικόνων που θα αποστείλουν και να τις διαθέσουν με ελεύθερη άδεια.

Περισσότερες πληροφορίες και ο κανονισμός συμμετοχής στον διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Κιλκίς, www.anki.gr.

“Τούτος ο τόπος, πλημμυρισμένος από το φως του ήλιου, μεθυσμένος από τις γεύσεις και τα αρώματα της γης, μαγεμένος από την ομορφιά της φύσης και γοητευμένος από των ανθρώπων του τα έργα, μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε, να τον απολαύσουμε και να τον αποθανατίσουμε!”, τονίζει η ΑΝΚΙ στη σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση.

Σχολιάστε