My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Απαγόρευση αλιείας στην Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 08 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 15 Απριλίου 2018 ημέρα Δευτέρα   και ώρα 10:00 π.μ έως  20 Μαΐου 2019  ημέρα Δευτέρα   και ώρα 08:00 π.μ)   στην λίμνη Δοϊράνη λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κιλκίς Βεργίδης Ανδρέας, η Αναπληρωτής  Προϊσταμένη  της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς Αργύρη Λευκή   ο Α/Δ Ρούμκος Θεόδωρος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ο Α/Υ Δουδουλακάκης Στέφανος του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, ο Α/Β Μιχαηλίδης Ιωάννης Διοικητής του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, ο Ρακιτζόπουλος Χρήστος Δασοπόνος του Δασαρχείου Κιλκίς ο Γενικός Συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης Θεόδωρος Ναζηρίδης καθώς και ο Παπαδόπουλος Κώστας του Φ.Δ. λίμνης Κερκίνης,  ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Αλιείας της ΔΑΟΚ Κιλκίς Μιχαηλίδης Ιωάννης, ο Ιχθυολόγος Κυρτζίδης Βασίλειος   καθώς και αλιείς της περιοχής.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση και ο συντονισμός των Αρμόδιων Υπηρεσιών καθώς και των αλιέων για την αποτελεσματική φύλαξη της λίμνης Δοϊράνης κατά την περίοδο της απαγόρευσης αλιείας όπως και μετά το πέρας αυτής για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης αλιείας. Τονίστηκε η μεγάλη σημασία της περιόδου της αναπαραγωγής των ιχθύων τόσο για το ίδιο το οικοσύστημα της λίμνης Δοϊράνης όσο και για τους αλιείς  και κατ’ επέκταση για όλη την κοινωνία της περιοχής.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Η επιτήρηση της λίμνης Δοϊράνης από τις εμπλεκόμενες Αστυνομικές Δυνάμεις με εποχούμενες και πεζές περιπολίες καθ’ όλο το 24ωρο με χρήση ειδικών συσκευών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
  • Περιπολίες του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές .
  • Για φαινόμενα παράνομης αλιείας και οποιαδήποτε πληροφορία-καταγγελία μπορεί να επικοινωνεί κάθε πολίτης με το Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς (τηλ: 2341077032), Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης (τηλ: 2341097440) καθώς και με το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Δ/νσης Κιλκίς (τηλ:100 ).
  • Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεργασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών με τους επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής.
Σχολιάστε