My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Απαγόρευση αλιείας στην Δοϊράνη

Με απόφαση της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς απαγορεύεται το ψάρεμα στη λίμνη Δοϊράνη και σε όλα τα ρυάκια, ποτάμια, χείμαρρους, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους.

Η απαγορευτική περίοδος, για προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών, θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 (από τις 8 π.μ.) μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 08:00π.μ.

Με προσωπική ευθύνη και μέριμνα των ιδιοκτητών των αλιευτικών σκαφών επιβάλλεται η απομάκρυνση από τη λίμνη όλων των αλιευτικών σκαφών και η συγκέντρωσή τους στις δυο καθορισμένες θέσεις που αναφέρονται παρακάτω η μια δίπλα στην άλλη και να ασφαλίσουν ανά δύο.

Θέσεις συγκέντρωσης:

  1. I) Οι βάρκες των Οικισμών Δοϊράνης Δροσάτου, Αμαράντων, Αγ. Χαραλάμπους, στο εσωτερικό του λιμενοβραχίονα Δοϊράνης προς την μεριά του Τελωνείου Δοϊράνης
  1. II) Οι βάρκες των Οικισμών Μουριών, Αγίας Παρασκευής και Σ.Σ. Μουριών στην περιοχή της La Plaza προς την μεριά της πρώην πλωτής προβλήτας αφού προηγουμένως αφαιρεθεί ο εξοπλισμός (αλιευτικά εργαλεία, κουπιά κλπ)
  1. Κατά παρέκκλιση της παρούσας, επιτρέπεται η διενέργεια δειγματοληψίας για ερευνητικούς σκοπούς από την αρμόδια Υπηρεσία, Ερευνητικά Ιδρύματα ή Πανεπιστήμια, μετά από σύμφωνη γνώμη του Τμήματος Αλιείας της Π.Ε. Κιλκίς, σύμφωνα με τις διατάξεις περί προστασίας της άγριας πανίδας και χλωρίδας.
  1. Αρμόδιοι για την εφαρμογή της παρούσας είναι οι Αστυνομικές Αρχές και οι δασικές υπηρεσίες στην περιοχή αρμοδιότητάς των.
  1. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται με τις ισχύουσες διατάξεις (άρθρο 9 του Ν.2040/1992).

 

Σχολιάστε