My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Απαγόρευσαν εικόνες φτώχειας στη TV!

ftoxiaΜια απίστευτη απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η μετάδοση εικόνων από την τηλεόραση, ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάστασης εξαθλίωσης και φτώχειας λόγω των μνημονίων, εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης!

Το ερώτημα είναι αν θα πάψει να υπάρχει η φτώχεια και η εξαθλίωση επειδή δεν θα μεταδίδει τέτοιες εικόνες η τηλεόραση. Σε τελική ανάλυση υπάρχει και το διαδίκτυο για να ενημερώνονται οι Έλληνες.

Από Yahoo! Ειδήσεις

Σχόλια
One Response to “Απαγόρευσαν εικόνες φτώχειας στη TV!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Φτώχεια σήμερα, φτώχεια εις το τετράγωνο αύριο, φτώχεια εις την τρίτη μεθ’ αύριο. Προπαγάνδα εμφανής υπέρ των μνημονίων απο τα ΜΜΕ και την Κυβέρνηση, προπαγάνδα συγκεκαλυμένη ή επιβεβλημένη απο το ΕΣΡ. Θέλουν να κλείσουμε τα μάτια, τα αυτιά, να καταργήσουμε τις αισθήσεις και τα συναισθήματα απέναντι στον μαρασμό και να ακούμε μόνο τους εντεταλμένους, χρυσοπληρωμένους, κουστουμάτους “δημοσιογράφους” των “Megaλων” καναλιών.
    Δημόσια διοίκηση και κράτος για τους λίγους ισχυρούς και εχθρός των ευάλωτων ανθρώπων. Δημόσια υγεία… ανέκδοτο. Ανεργοι 1.200.000, ανεργία 25%. Μετανάστευση για όσους μπορούν. Εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Πάνω απο 3000 απελπισμένοι αυτόχειρες… η νέα επιδημία για την οποία καμμιά επιδημιολογική ή κοινωνιολογική έρευνα στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει. Σύνταγμα κουρελόχαρτο. Νόμοι λάστιχο. Κυβερνητικοί υπουργοί και βουλευτές σε πλήρες παραλήρημα να υποκρίνονται τους κοινωνικά ευαίσθητους στα τηλεπαράθυρα, ενώ απολαμβάνουν ζωή χαρισάμενη και προκλητική . Αντιπολίτευση ανίκανη να κατεβάσει στους δρόμους τα εκατομμύρια των πανταχόθεν βαλλόμενων πολιτών. Ανοδος της νεοναζιστικής δεξιάς(το αυγό του φιδιού έσπασε, και τα δηλητηριώδη φιδάκια κυκλοφορούν και οπλοφορούν εντός και εκτός Βουλής και με απόλυτη ευθύνη των εκάστοτε καταστροφικών κυβερνητικών επιλογών ). Πνευματική ηγεσία ανύπαρκτη αν και υπάρχουν απίστευτα μυαλά που ασφυκτιούν σε μικρόκοσμους και δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν πανελλαδικά. Δημοκρατία και ελευθερία μόνο στο διαδύκτιο… “ευτυχία” και “κατάρα” μαζί. Απο την μιά να εκφράζεσαι ελεύθερα και απο την άλλη να εκτονώνεις όλη σου την ενέργεια εκεί μέσα. Υποκρισία ανθρώπων που ολημερίς καταριούνται τα μνημόνια και την ημέρα των εκλογών ψηφίζουν αυτούς που τα επιβάλουν.
    Μια κοινωνία κλεισμένη στον ευαυτό της σχεδόν σε κώμα, αποχαυνωμένη μπροστά στις “ειδήσεις” και τα φτιασιδομένα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά και απο την εφαρμογή του δόγματος του ΣΟΚ.

    “Λένε ψέμματα οι εφημερίδες.
    Ξέρω πως ποτέ δεν σημαδεύουνε στα πόδια.
    Στο μυαλό είναι ο στόχος…το νού σου ε ;”
    Κατερίνα Γώγου (1940-1993).

Σχολιάστε