My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απάντηση Φραγγίδη σε Κιλτίδη -

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, 2022

Επτά νέα έργα σε ΔΕ Αξιούπολης -

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, 2022

Χιονιάς σε Κρούσια και Πάικο -

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, 2022

Έργα 256 χιλ. στη ΔΕ Γουμένισσας -

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, 2022

Γεωργαντάς: Αρχή για τα αντιιικά -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Κιλτίδης: Ας σοβαρευτούμε! -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Έργα 280 χιλ. στη ΔΕ Πολυκάστρου -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Ο ιός επιμένει σε υψηλά επίπεδα -

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου, 2022

Απάντηση Φραγγίδη σε Κιλτίδη

Απαντώντας στη δήλωση του Κ. Κιλτίδη για τα φράγματα Μεταξοχωρίου και Κάρπης, ο Γ. Φραγγίδης επαναλαμβάνει την απάντηση του ΥΠΑΓΑΤ περί μη ύπαρξης μελετών, σημειώνοντας ότι ο γ. γραμματέας κ. Παπαγιαννίδης, στον οποίο στηρίχτηκε η απάντηση, είναι αξιόπιστος υπηρεσιακός παράγοντας.

Κάνοντας λόγο για “ενδοκομματικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της ΝΔ”, ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ αναφερόμενος στον κ. Κιλτίδη υπογραμμίζει ότι “όφειλε να γνωρίζει την απένταξη των έργων και να μην παραπληροφορεί την κοινή γνώμη”.

Η δήλωση του κ. Φραγγίδη έχει ως εξής:

“Στα πλαίσια των Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων ενός Βουλευτή, εντάσσεται η ενεργοποίηση των αντανακλαστικών του για ζητήματα που άπτονται του κοινού ενδιαφέροντος για το νομό στον οποίο πολιτεύεται . Με αφορμή λοιπόν, τη συνέντευξη που παρέθεσε ο κος Κιλτίδης όπου παρουσίασε φάκελο με έτοιμες μελέτες για δημοπράτηση που αφορούσαν αρδευτικά έργα που μπορούν να υλοποιηθούν στο νομό Κιλκίς,- προκαλώντας παράλληλα και το άμεσο ενδιαφέρον των πολιτών ,στις περιοχές τις οποίες αναφέρθηκε -, κρίθηκε σκόπιμο να υποβάλλουμε σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό για να ενημερωθεί έγκυρα η κοινή γνώμη για το παραπάνω θέμα.

Στην ερώτηση που υποβάλλαμε απάντησε ο αρμόδιος Υφυπουργός, κος Στύλιος επικαλούμενος στοιχεία από έγγραφο που του κοινοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κος Παπαγιαννίδης (πρόκειται για αξιόπιστο υπηρεσιακό παράγοντα του ΥΠΑΑΤ). Η απάντηση ήταν, ότι δεν έχει χρηματοδοτηθεί ή εκπονηθεί από το ΥΠΑΑΤ καμιά μελέτη για την κατασκευή φράγματος στη περιοχή Τερπύλλου- Μεταξοχωρίου. Επίσης δεν υφίσταται καμιά ώριμη μελέτη για την κατασκευή άλλων αρδευτικών έργων στο νομό Κιλκίς, και γι’ αυτό το λόγο απεντάχθηκαν τα παραπάνω έργα το 2013.

Τέλος, δεν κατανοούμε τους υπαινιγμούς από τον κο Κιλτίδη για το ΠΑΣΟΚ ότι ενεργοποίησε ετεροχρονισμένα τα αντανακλαστικά του ,διαχωρίζοντας την πρόθεσή μας για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και όχι την ανάμιξή μας στις όποιες ενδοκομματικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα θα μπορούσαμε να του απαντήσουμε, ότι όφειλε να γνωρίζει την απένταξη των έργων ,και να μην παραπληροφορεί την κοινή γνώμη αναφερόμενος κατά τα λεγόμενά του, σ’ ένα έγκλημα που συντελέστηκε το 2010-2011,και να αναφέρεται σ’ αυτό σε συνέντευξή του το 2021 ,δέκα χρόνια αργότερα, παρουσιάζοντας φάκελο με μελέτη του 1992 της πρώην Νομαρχιακής Διοίκησης Κιλκίς .”

Σχολιάστε