My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΑΟΚ: Ξέσπασε στην Αριδαία!

(Βίντεο) Εξαιρετική εμφάνιση για τον Κιλκισιακό και νίκη με 3-0 μέσα στην Αριδαία επί του τοπικού Αλμωπού, με τη συγκεκριμένη να είναι η πρώτη μακριά από το γήπεδό μας. Στους 12 βαθμούς ο ΑΟΚ που περιμένει τη Τετάρτη τον Πιερικό για τη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με απόκρουση από τον Νίκο Κολιοφούκα, με τον Κιλκισιακό να ανοίγει το σκορ στο 14′ με τον Κώστα Λογγινίδη με σουτ έξω από τη περιοχή. Στο 23′ ο Κολιοφούκας έδειξε τη κλάση του αποκρούοντας κεφαλιά εξ επαφής, με το πρώτο ημίχρονο να έχει αρκετό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή και τις μεγάλες φάσεις να λείπουν.

Στο 63′ ο Παπαδημητρίου έβγαλε τη κάθετη πάσα στον Καθάριο που μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΟΚ ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό, δεν κινδύνευσε, και στο 81′ ο Ιάσων Παπαδημητρίου με ατομική ενέργεια ξεπέρασε δύο ποδοσφαιριστές και “έγραψε” το τελικό 3-0.

Ο Κιλκισιακός το τελευταίο διάστημα δείχνει την βελτίωσή του σε αρκετούς τομείς, και αυτή τη φορά βγήκανε και πολλά στοιχεία της δουλειάς που γίνονται στις προπονήσεις μέσα στο γήπεδο.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουρτζόπουλος (80′ Μιχαηλίδης), Πετρόφ, Δ. Ελευθεριάδης, Χαρίσης, Α. Ελευθεριάδης, Πολύζος (65′ Γκάζι), Μουλάς, Μεντής, Θόρια (70′ Αναστασιάδης), Παπαγεωργίου (51′ Τσόλκας).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Νικολαΐδης, Δρόσος, Πολύζος, Ματεντζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας (72′ Πιπερτζής), Λογγινίδης (70′ Κουραλίδης), Παπαδημητρίου (89′ Αναστασιάδης), Μοσχάκης, Καρασίμος (60′ Καθάριος).

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα (Βίντεο: Pellasports.gr)

Τα αποτελέσματα στον 2ο Όμιλο της Γ` Εθνικής

Αλμωπός Αριδαίας-Κιλκισιακός 0-3
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΟ Καρδίας 1-0
ΦΑΣ Νάουσα-ΑΕ Καρίτσας 1-0
ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου 1-1
Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός 0-2
Καμπανιακός – Εδεσσαϊκός 1-2

Η βαθμολογία

 

Σχολιάστε