My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Αξιούπολη: Τιμητικές διακρίσεις

gountenoudis-axion-estiΣτις 10 Ιουνίου 2015 κατά τον μέγα εσπερινό εορτής της ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» στην Αξιούπολη, ο Σεβασμιότατος Γουμενίσσης – Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, μιλώντας από άμβωνος με τα πλέον ένθερμα λόγια για τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων κ. Παναγιώτη Βαβουγιό και για τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς και μέλος της ΠΟΠΣ κ. Ευστράτιο Ξηρουδάκη, τους απέμεινε έπαινο, προσφέροντάς τους την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην εκκλησία και την τοπική κοινωνία.

Οι κ.κ. Βαβουγιός και Ξηρουδάκης με ιδιαίτερη συγκίνηση ενώπιον πολλών ιερωμένων λόγω του πανηγυρικού της ημέρας – πολλών συναδέλφων συνταξιούχων και πλήθος κόσμου, ευχαρίστησαν τον σεβασμιότατο και τον πατέρα Ιγνάτιο Καλογεράκη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βαβουγιός Παναγιώτης τόνισε την ευαισθησία και την συμπαράσταση που έχει και δείχνει στους ακριτικούς νομούς και ιδιαίτερα στο Κιλκίς, γι’ αυτό και οι συχνές επισκέψεις του. Και επειδή η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, όπως χαρακτηριστικά είπε, ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο κ.κ. Δημήτριο και το εκκλησίασμα και υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης όσο οι συνθήκες του το επιτρέπουν.

Ο Πρόεδρος του Κιλκίς κ. Ξηρουδάκης τόνισε τις σχέσεις φιλίας και εκτίμησης που έχουν αναπτυχθεί με τους αδελφούς Συλλόγους της χώρας, που έχουν συμβάλει στην επισκεψιμότητα του Νομού μας. Αναφέρθηκε σε μερικούς Συλλόγους νομών που ήρθαν στο Κιλκίς όπως: Χαλκιδική, Καβάλα, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, ξανά Ιωάννινα, Σπάρτη κ.λπ. Ευχαριστώντας τον Σεβασμιότατο κ.κ. Δημήτριο, τον πατέρα Καλογεράκη και το σεβαστό εκκλησίασμα, υποσχέθηκε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Συλλόγου, θα συνεχιστεί η προβολή του Νομού μας, για την εκκλησιαστική ανάταση και την οικονομική ενίσχυση της περιοχής.

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς

Σχολιάστε