My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Αξιούπολη: Μουσική βασιλόπιτα

axion-esti-axioupoliΟ Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αξιούπολης  ” Αξιον Εστί” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/1/2013 στην ταβέρνα “Πασσάς” Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Ιγνάτιος εφημέριος της Αξιούπολης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Παιονίας Λαπόρδας Αθανάσιος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελενα Λιακοπούλου και η αντιπρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Γουμένισσας “Διογένης ο Σινωπεύς “με  μέλη του  Δ.Σ, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καπνόπουλος Ηλίας, αφού πρώτα έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.
Το φλουρί  κέρδισε ο χοράρχης της χορωδίας κ.Αντώνης Παπαδόπουλος. Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική μέχρι αργά το βράδυ.
Σχόλια
8 Σχόλια to “Αξιούπολη: Μουσική βασιλόπιτα”
  1. Ο/Η γιώργος β λέει:

    Πάντα τέτοια.

    Ελπίζω τα παράπονα πως ο δήμος δεν δίνει ούτε ένα ευρώ για τη χορωδία να μην τα κάνουν μόνο σε εμάς αλλά να τα είπαν και στον κύριο δήμαρχο.
    Άλλα τι να λέμε τώρα, ξεχάστηκαν αυτά, ο θείος της αντιδημάρχου Πολιτισμού είναι στο Διοικητικό συμβούλιο της χορωδίας πλέον. Έρχονται και εκλογές, είναι ώρα για αντιπολίτευση?

    • Ο/Η amixanos λέει:

      Και τι ζόρι τραβάς εσύ ρε ειδικέ…που τα ξέρεις όλα και είσαι μέσα σε όλα??? Δείξε τώρα καλή διαγωγή και άσε τους άλλους γιατί το κώμα περιμένει από σένα πολλά…..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

      • Ο/Η γιώργος β λέει:

        xaxaνουλη άποψη εκφράζουμε και μην την σχολιάζεις. Αν θέλεις να πεις κάτι για το άρθρο πες το. Ειδικός, τι ειδικός είμαι? Ειδικός σύμβουλος μήπως εννοείς? Και σε πιο κόμμα είμαι τόσο απαραίτητος και δεν το γνωρίζω? Αν γνωρίζεις κάτι που δεν γνωρίζω να μου το πεις για να ζητήσω καμιά θεσούλα. Έτσι για να βγάζουμε τα extra μας.
        Βγάλτε κανένα δελτίο τύπου με εκείνες τις άθλιες φωτογραφίες κα καθίστε καλύτερα με τα παπούδια στα καφενεία και μην πολύ ψάχνεστε εδώ. Εδώ λέγονται αλήθειες και οι αλήθειες πονάνε.

  2. Ο/Η γιώργος β λέει:

    Και το κώμα δεν μπορεί να περιμένει κάτι από κάποιον γιατί είναι κώμα. Εσύ φυσικά μπέρδεψες το κώμα με το κόμμα γιατί είστε γενικά σε κώμα. Σας πληρώνουμε κιόλας, μια λέξη δεν γνωρίζετε να γράψετε σωστά.

  3. Ο/Η amixanos λέει:

    Και ποιος σου είπε οτι εγω εχω θεμα με το αρθρο…. Με της βλακειες που γραφεις παρακατω εχω….

    • Ο/Η γιώργος β λέει:

      Ααα είσαι και από αυτούς που τους φτύνεις και εκείνοι νομίζουν πως βρέχει. Αφού δεν κατάλαβες τι θέλω να πω με το σχόλιο θα στο εξηγήσω ,ειδικέ…που τα ξέρεις όλα και είσαι μέσα σε όλα. Ξεκινώ το σχόλιο μου επικροτώντας την εκδήλωση και λέγοντας πάντα τέτοια. Και από κάτω σχολιάζω ή καλύτερα καυτηριάζω ένα θέμα που υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στις ηλικίες που βρίσκονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Το θέμα είναι να σχολιάζουν, να αφορίζουν, να βρίζουν, να κόβουν χέρια αν ξαναψηφίσουν Βουλευτές και Δημάρχους και όταν έρχονται αντιμέτωποι με αυτούς Βουλευτές ή τους Δημάρχους να είναι μέσα στα μέλια και τα χαμόγελα. Και μόνον εγώ ως αυτήκοος μάρτυς γνωρίζω πόσοι από αυτούς έχουν κάνει μπροστά μου το παράπονο που αναφέρω. Επίσης αφήνεις και αιχμή πως είμαι καλό σκυλί και δείχνω χαρακτήρα για να λάβω κάποιο μπράβο από την κ. Λιάρτση ή τον κ. Δραγανίδη και δεν ξέρω ποιόν άλλον. Και κλείνεις την βαρυσήμαντη τοποθέτηση σου με χαχανίσματα. Και επανέρχεσαι για να μου πεις πως όλα αυτά είναι βλακείες και έχεις θέμα με αυτό.
      Τις οξείες στο δεύτερο σχόλιο σου τις ξέχασες. Μήπως οι αμήχανοι είστε δύο οι περισσότεροι και δουλεύετε με βάρδιες για να σπιλώνετε τον κόσμο και να προστατεύεται κάποιους ?

  4. Ο/Η amixanos λέει:

    Σώπα ρε μεγάλε… γιατί δεν κατεβαίνεις για δήμαρχος για να μας σώσεις απο αυτούς που λες?? Αλλα αυτά ειναι, μεσα απο την ανωνυμία του ο καθένας μπορεί να λεει οτι γουστάρει, αντε περαστικά σου και να εκφράζεσαι καλύτερα …..

    • Ο/Η γιώργος β λέει:

      Τι έγραψες στο πρώτο σχόλιο σου, τι στο δεύτερο και τι στο τρίτο…τι σου γράφω και σε τι απαντάς. Ανάφερα πουθενά πως είναι θέμα ανικανότητας του κυρίου δημάρχου ή δεν μου κάνει ο δήμαρχος και θα πρέπει να διεκδικήσω τη δημαρχία? Επωνύμως ή ανωνύμως πια η διαφορά αν λες μια αλήθεια και ένα γεγονός που παραδέχεται την ύπαρξη του η πλειοψηφία της κοινωνίας? Περαστικά μου…όταν ασχολούμαι με κάποιον σαν εσένα μόνο περαστικά αξίζω να μου ευχηθεί κάποιος. Κυνήγα τα φαντάσματα θα τα πιάσεις κάποτε…όταν θα μάθεις να εκφράζεσαι καλύτερα….χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Σχολιάστε