My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αντιπλημμυρικά έργα σε Αγ. Πέτρο

Το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου ισχυρότατα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή του Αγ. Πέτρου και δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στο χωριό, μία μόλις ημέρα μετά την ολοκλήρωση των καθαρισμών που πραγματοποιούντο λόγω αντίστοιχου προβλήματος μικρότερης κλίμακας που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά απ` αυτό, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παιονίας προχωρά σε άμεση αντιπλημμυρική παρέμβαση, όπως αποφασίστηκε σε αυτοψία που πραγματοποίησαν στη περιοχή, χθες το πρωί, ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Ηλίας Αριζάνης ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας Στέλιος Μπερμπερίδης και ο μηχανικός Λάζαρος Σουπλής.

Επειδή το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Αγ. Πέτρου, που έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, χρειάζεται χρόνο για να εκτελεστεί, ο δήμος θα προχωρήσει σε άμεση σημειακή παρέμβαση προκειμένου να μειώσει την ένταση των πλημμυρικών φαινομένων που παρατηρούνται όποτε πλήττεται η περιοχή από ισχυρά καιρικά φαινόμενα.

Από νωρίς το πρωί σήμερα Πέμπτη, συνεργεία του Δήμου Παιονίας και της ΠΕ Κιλκίς καθαρίζουν τα σημεία που έχουν πληγεί, με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας.

Σχολιάστε