My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Με 4 νέα οχήματα η Αντιπεριφέρεια

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας, τέθηκαν σε κυκλοφορία τέσσερα νέα επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία θα εξυπηρετούν καθημερινά τις υπηρεσιακές μετακινήσεις των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

oximata-antiperifereia-kilkisΗ όλη διαδικασία της προμήθειας (μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές) διήρκεσε σχεδόν 20 μήνες και η δαπάνη των 53.860 ευρώ καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από ιδίους πόρους (ανταποδοτικά τέλη) της Π.Ε. Κιλκίς.

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν ατμοσφαιρικό κινητήρα (dual turbo) βενζίνης 850 κ.ε., είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, χαμηλής κατανάλωσης καυσίμων και μηδενικών τελών κυκλοφορίας. Θ` αντικαταστήσουν δε, υπηρεσιακά αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας (25+χρόνων κυκλοφορίας), των οποίων η συντήρηση και η επισκευή ήταν ασύμφορη και για το λόγο αυτό έχουν τεθεί σε καθεστώς απόσυρσης στον ΟΔΔΥ.

Στόχος της αγοράς αυτής ήταν η ασφαλής μετακίνηση των υπαλλήλων και η εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, καθότι υπολογίζεται ότι από την οικονομία κλίμακας (καύσιμα/ανταλλακτικά/μετακινήσεις) που θα επιτευχθεί, η απόσβεση της προμήθειας θα συντελεστεί σε λιγότερο από 12μήνες.

Σχολιάστε