My Twitter Feed

30 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Άνοιγμα Παιονίας σε Γερμανία -

Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

20 μόνο εισακτέοι στο ΑΕΙ Κιλκίς -

Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Νέο καμπανάκι για τα νοσοκομεία -

Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Κορύφωση καμπάνιας εμβολίων -

Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Στάση εργασίας για εμβολιασμούς -

Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Σκρά -

Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Στήριξη των κοινωνικών δομών -

Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

ΕΛΜΕ: Κατέρρευσε το ψέμα τους -

Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Ανταπάντηση για τις τράπεζες

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί» τιτλοφορεί η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ανταπάντησή της προς την ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, με αντικείμενο τη λειτουργία των τραπεζών.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της οργάνωσης έχει ως εξής:

«Το ακούσαμε κι αυτό! Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ότι ως κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ προτίμησε να προστατεύσει το συμφέρον των τραπεζών αντί του συμφέροντος των εργαζομένων. Και αυτό το επισημαίνουν με πομπώδες ύφος οι φίλοι της ΝΔ, είτε γιατί ούτε οι ίδιοι δεν αντέχουν την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεών τους, είτε γιατί δεν έχουν το κουράγιο μιας στοιχειώδους αυτοκριτικής.

​Επικαλούνται το άρθρο 43 του ν. 4715/1-8-2020, που δεν αποτελεί τροπολογία, αλλάερμηνευτική διάταξη, που διευκρινίζει το πώς θα εφαρμοσθεί η ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς να καταργεί.

Ας ανατρέξουμε, λοιπόν, στον αρχικό πτωχευτικό κώδικα (νόμος 3588/2007) επί κυβέρνησης Καραμανλή. Είναι τελείως σαφές, ότι, σε μια εποχή χωρίς μνημόνια και επιτήρηση, η τότε κυβέρνηση της ΝΔ ανερυθρίαστα και παρουσιάζοντας το πραγματικό της πρόσωπο ψήφισε το περίφημο άρθρο 154, το οποίο όριζε τη σειρά της ικανοποίησης των πιστωτών, με τις απαιτήσεις από την παροχή εξαρτημένης εργασίας (μισθοί εργαζομένων) να καταλαμβάνουν την 3η θέση, και τις απαιτήσεις των τραπεζών την 1η θέση. Όλα αυτά, γιατί δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Επειδή είναι πρόσφατη η ιστορία της νομοθέτησης της κατάργησης του οκταώρου και της μετατροπής του εργαζόμενου σε κωπηλάτη γαλέρας, χωρίς να υφίσταται καμία υποχρέωση καμίας τρόικας και κανενός πιστωτή, είναι οξύμωρο να προσπαθείτε να παρουσιάσετε φιλολαϊκό προσωπείο.  

Αντιλαμβανόμαστε ότι επιδιώκετε να ξεχάσετε τις μέρες του Κώστα Καραμανλή, οι οποίες δεν ξεχνιούνται, και να αντικαταστήσετε το “γνήσιο” με το “αντίγραφο”, αφού η αλαζονεία,σας παρασέρνει σε ανακοινώσεις ψεύτικης χαράς και ρεβανσισμού. Δεν μπορείτε να χωνέψετε, πως το σενάριο της παρένθεσης δεν πέτυχε και η κυβέρνηση της Αριστεράς με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση του κάθε μέσου πολίτη, ότι η πολιτική σας εξαντλείται στη συντήρηση της  οικογενειοκρατείας. Scriptamanent!

​Στις μέρες σας ο Έλληνας στο λήμμα “ραγιάς” ταυτοποιήθηκε.

​Εμείς θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε για να προστατεύουμε την αλήθεια, περιμένοντας την επόμενη γαλάζια σαπουνόφουσκα.»

Σχολιάστε