My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ανταπάντηση από Γεωργαντά

Με τίτλο «κρίμα να μας κυβερνάει η ασχετοσύνη…», ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς εξέδωσε προς τη ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση-ανταπάντηση, η οποία έχει ως εξής:

“Ο Τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με περισσό θράσος προσπαθεί να αποκτήσει παρεμβατικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα του Κιλκίς. Η προσπάθεια αυτή χαρακτηρίζεται από ελλιπή ενημέρωση και από περισσή υποκρισία.

Ο διάλογός μου με τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω δελτίων τύπου σταματάει σήμερα. Όμως θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πρόσκληση προς τα «επίλεκτα» μέλη ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς όποτε θελήσουν ενώπιον όλων των δημοσιογράφων του Κιλκίς να πραγματοποιηθεί μια κοινή συζήτηση για τα μεγάλα ζητήματα του Νομού. Εκεί θα μπορούσε να γίνει μία ουσιαστική ενημέρωση και ταυτόχρονα αξιολόγηση της προόδου ή όχι αυτών των ζητημάτων κατά την τελευταία πενταετία την οποία έχουν κυβερνήσει περίπου το ίδιο διάστημα η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πενταετία ως χρόνος συνδέεται με το γεγονός ότι τον Μάιο συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε που οι Κιλκισιώτες με έχουν εκλέξει ως εκπρόσωπό τους στη Βουλή. Αναμένω λοιπόν οποτεδήποτε και οπουδήποτε αυτή τη δημόσια συζήτηση.

Μέχρι τότε και προς αποκατάσταση των ζητημάτων που θέσατε τρία σχόλια μόνο:

Χάρηκα πράγματι που το ολοκληρωμένο εδώ και δύο χρόνια Τ.Ε.Ι. Κιλκίς ΘΑ καταφέρει, όπως δεσμεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, να υποδεχτεί τους φοιτητές του τον Σεπτέμβριο του 2017. Δεν χάρηκα που στην περίφημη συνάντηση της προηγούμενης Κυριακής ουδείς εκ των παρισταμένων εκπροσώπων της κυβέρνησης σκέφτηκε να ζητήσει η συνέχιση της λειτουργίας του προς κατάργηση τμήματος «Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης Εσωτερικού χώρου» να γίνει υπό τον όρο ότι έδρα του πλέον θα ήταν το Κιλκίς. Με αυτό τον τρόπο οι «Σερραίοι» θα το έπαιρναν απόφαση ότι πρέπει να αλλάξουν τακτική ως προς το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς και ταυτόχρονα πολύ γρήγορα θα είχαμε δημιουργία Σχολής με δύο εν λειτουργία Τμήματα. Αυτή η ευκαιρία δυστυχώς χάθηκε και ήδη η Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας έχοντας τακτοποιήσει τα δικά της ζητήματα ψάχνει τρόπους να απεμπλακεί από το κτίριο του Κιλκίς.

Για το φυσικό αέριο απέφυγα πράγματι να μιλήσω αν και παρακολουθώ το ζήτημα καθώς αν τελικά ξεκινήσουν οι συνδέσεις από το Κιλκίς θα γίνουν για ένα και μόνο απλό λόγο. Στο Κιλκίς υπάρχει υφιστάμενο δίκτυο το οποίο για όσους ξέχασαν κατασκευάστηκε το 2008 επί υπουργίας Δημητρίου Σιούφα και πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Η ύπαρξη αυτού του δικτύου που έγινε επ’ ευκαιρία της σύνδεσης με το φυσικό αέριο της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς είναι αυτή που δίνει προτεραιότητα στην πόλη μας σήμερα από το σύνολο των έξι πόλεων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και κανένας άλλος.

Όταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης ΘΑ έρθει στο Κιλκίς για να δει το πρόβλημα στέγης των Δικαστικών Υπηρεσιών ας περάσει αν θέλει και από το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς για να δει από κοντά το έργο το οποίο απένταξε και αν μπορεί ας φέρει μαζί του και τον φάκελο του Σταδίου για να ολοκληρώσει ο Δήμος το έργο. Ελπίζουμε αυτό να μπορεί να το κάνει.

Όπως αναφέρω στην αρχή της δήλωσης μου δεν πρόκειται να επανέλθω με δελτία τύπου. Αναμένω την απάντηση στην πρόσκληση μου για δημόσια συζήτηση και βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε περιμένω εδώ και δύο χρόνια ακόμη εκείνο το πρώτο εκατομμύριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς.

Υ.Σ. Όταν μια κομματική οργάνωση εκδίδει μία ανακοίνωση που υπερβαίνει τον απλό πολιτικό σχολιασμό αλλά αγγίζει στοιχεία προσωπικοτήτων καλό είναι να αναφέρονται και τα ονόματα αυτών που υπογράφουν το κείμενο. Βοηθάει για να γνωριζόμαστε καλύτερα.”

Σχολιάστε