My Twitter Feed

18 Μαρτίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Αντίο” Κυριακίδη σε …Κυριακίδη -

Σάββατο, 18 Μαρτίου, 2023

Στέρεψαν τα δάκρυα, έγιναν οργή! -

Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 2023

Συναντήσεις φορέων για LEADER -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Ετοιμάζονται για επένδυση 216 εκ. -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Συλλαλητήριο και στο Πολύκαστρο -

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2023

ΕΚ – ΑΔΕΔΥ: Όλοι στην απεργία -

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2023

Ξαναλειτουργεί η λαϊκή Αξιούπολης -

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2023

“Αντίο” Κυριακίδη σε …Κυριακίδη

Την παραίτησή του από μέλος της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης «Κιλκίς Μπροστά», υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κυριακίδης από τον Καμπάνη, που εκλέχτηκε στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού.

Στην επιστολή της παραίτησης, ο ανεξάρτητος πλέον σύμβουλος κάνει λόγο για “συνεργασίες με πρόσωπα που δεν έγιναν επί τη βάσει αρχών, αλλά εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων” κι ότι “το όραμα μας για την ανάπτυξη του Κιλκίς βραδυπορεί”.

Η επιστολή του κ. Κυριακίδη έχει ως εξής:

«Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς Μπροστά».

Θεωρώ ότι δεν μπορώ να ανήκω σε αυτή τη δημοτική παράταξη που στην πορεία των ετών φαίνεται να έχει χάσει την αφετηρία και τον προσανατολισμό της.

Συνεργασίες με πρόσωπα που δεν έγιναν επί τη βάσει αρχών, αλλά εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων, θέτουν ερωτήματα για την πορεία της δημοτικής παράταξης αλλά και για την αποτελεσματικότητά της.

Το όραμα μας για την ανάπτυξη του Κιλκίς βραδυπορεί και το μόνο που φαίνεται να προχωράει είναι η προσχώρηση/προσθήκη προσώπων που χωρίς ουσιαστική προστιθέμενη αξία στην παράταξη, έρχονται μάλλον για να καλύψουν ανασφάλειες και αναζήτηση ισορροπιών.

Τιμώντας την ψήφο των ανθρώπων που με εξέλεξαν, στήριζα και θα στηρίζω το επόμενο χρονικό διάστημα τις αποφάσεις που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορώ όμως να παραμείνω κομμάτι σε αυτό το παζλ».

Σχολιάστε