My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Αντίδραση Γεωργαντά για το ΤΕΙ

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την ίδρυση και λειτουργία του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου, στο οποίο εντάσεται το τμήμα ΤΕΙ του Κιλκίς, ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, εξέφρασε τη σφοδρή του αντίδραση σε δήλωσή του με τίτλο «οι Κιλκισιώτες, κύριε Τσίπρα,  δεν θέλουν άλλα δώρα από εσάς», η οποία έχει ως εξής:

“Το προηγούμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός της χώρας έβαλε οριστικά ταφόπλακα στην προοπτική ενίσχυσης του ΤΕΙ Κιλκίς ανακοινώνοντας την αποδοχή από την Κυβέρνηση του πορίσματος για τη συγχώνευση των τριών ΤΕΙ της Κεντρικής  και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Το Κιλκίς δεν δικαιούται ούτε δεύτερο Τμήμα ούτε φυσικά έδρα Σχολής και μας έμειναν μόνο οι πανηγυρισμοί και  οι άστοχες δηλώσεις της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Αυτό το «δώρο» της Κυβέρνησης για το 2018 έρχεται σε συνέχεια του «δώρου»2017 για την ουσιαστική ακύρωση της δρομολογημένης απόφασης για την μετεστέγαση των δικαστικών υπηρεσιών στο πρώην εκκλησιαστικό Λύκειο και του 2016 για την απένταξη του έργου της αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου. Το Κιλκίς ευτυχώς γλίτωσε το «δώρο» του 2015 γιατί τα Κυβερνητικά στελέχη ήταν απασχολημένα με το σκίσιμο των μνημονίων!!!

Κύριε Τσίπρα ευχαριστούμε για τα τρία αυτά δώρα στο Κιλκίς και να είστε βέβαιος ότι οι Κιλκισιώτεςεντός των επομένων μηνών θα σας ανταμείψουν ανάλογα.”

Σχολιάστε