My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτές παρεμβάσεις στο νομό

* Ικανοποίηση απ` το εκλογικό αποτέλεσμα

* Τα γραφεία του κόμματος θα λειτουργούν κι ως πολιτικό γραφείο της βουλευτού, με μίνιμουμ στελέχωση κι εθελοντική προσφορά

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, η νομαρχιακή συνέλευση των μελών και φίλων του, μ` αντικείμενο το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Παρουσία 30 περίπου ατόμων, διεξήχθη ένας αναλυτικός διάλογος, ο οποίος συνέτεινε στη θέση ότι τ` αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά θετικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε το “βήμα ανατροπής”, όπως το ζητούσε ο σχηματισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που διατυπώθηκαν, η μη ολοκλήρωση του εκλογικού στόχου του ΣΥΡΙΖΑ οφείλονταν κυρίως στη πρωτοφανή λασπολογία που δέχτηκε, καθώς και στον εκφοβισμό μερίδας των ψηφοφόρων απ` τα μνημονιακά κόμματα.

Εισηγητές στη συνέλευση ήταν, ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΝ, Λάζαρος Λαζαρίδης κι η βουλευτής, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ενώ παρεμβάσεις έκαναν κι οι υποψήφιο βουλευτές, Τάσος Κουλίνας και Χρήστος Μπίμπασης (απουσίαζε εκτός Κιλκίς, ο Π. Χρονόπουλος).

Στη συνέλευση τονίστηκε η αναγκαιότητα της διαρκούς και έντονης παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, με ανοιχτές λαικές συνελεύσεις, επαφές με φορείς κ.α. Στόχος είναι ν` αξιοποιηθεί στο έπακρο η παρουσία της κ. Αγαθοπούλου στη Βουλή, για την προώθηση θεμάτων του νομού.

Το επόμενο διάστημα θα στελεχωθούν και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, τα οποία θα λειτουργούν κι ως πολιτικό γραφείο της βουλευτού. Για τη στελέχωση θα γίνει προσπάθεια για εθελοντική συνεισφορά μελών ή φίλων, μ` ενδεχόμενο να υπάρξει και το μίνιμουμ μιας ή δυο αποσπάσεων.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται στην Αθήνα οι συνεδριάσεις της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού και της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες θα συμμετάσχει από πλευράς νομού ο Λαζ. Λαζαρίδης.

Σχολιάστε