My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανοίγει το Πολυάνειο Ωδείο

Το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς ξεκινά και πάλι τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο διευθυντής Κλεάνθης Ζαρίμπας αναφέρει:

“Αγαπητοί σπουδαστές, γονείς και φίλοι του Πολυάνειου Ωδείου, με χαρά σας ανακοινώνω πως στις 18 Μαΐου ημέρα Δευτέρα, θα ανταμώσουμε και πάλι.

Τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης, εκτός νέου απροόπτου, οδηγούν στην επαναλειτουργία των αναγνωρισμένων ωδείων της Χώρας, για μαθητές ηλικίας 11 ετών και πάνω.

Σταδιακά και με δεδομένη πάντα τη θετική έκβαση του κορωνοϊού στη Χώρα μας, θα επιτραπεί η διδασκαλία και στους μικρότερους σε ηλικία σπουδαστές.

Το εκπαιδευτικό έτος, παρατείνεται έως 31 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξετάσεων. (ετήσιων, προαγωγικών, απολυτήριων).

Τα ομαδικά θεωρητικά μαθήματα που αριθμούσαν πλέον των 5 σπουδαστών, θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου, χωρίς να υπερβαίνουν το επιτρεπτό όριο.

Στην αίθουσα βασικών θεωρητικών μαθημάτων, θα διδάσκονται τα μικρά τμήματα έως και 5 ατόμων.

Η διοικητική υπάλληλος του ωδείου και οι καθηγητές, θα εποπτεύουν την είσοδο και έξοδο των σπουδαστών από την αίθουσα, για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Οι ανήλικοι σπουδαστές είναι δυνατόν να συνοδεύονται από έναν μόνο γονέα ή κηδεμόνα, του οποίου δεν θα επιτρέπεται η παραμονή στο χώρο αναμονής.

Ελεύθερη φυσικά η αναμονή στο προαύλιο του ωδείου.

Οι σπουδαστές, γονείς, εργαζόμενοι και γενικά οι επισκέπτες στο Ωδείο, δεν πρέπει να προσέρχονται στο κτήριο, στη περίπτωση που αντιμετωπίζουν το παραμικρό σύμπτωμα κρυολογήματος.

Θερμή παράκληση προς όλους, οι πληροφορίες και τα αιτήματα προς το ωδείο, να ολοκληρώνονται τηλεφωνικά, όταν αυτό είναι εφικτό.

Στα ατομικά αλλά και ομαδικά μαθήματα, θα τηρείται η ενδεδειγμένη απόσταση μεταξύ σπουδαστών και καθηγητή. Θα υπάρχει πάντα ανοιχτό παράθυρο και τα απαραίτητα υλικά προστασίας. Παράλληλα, θα μεσολαβεί χρόνος μεταξύ των μαθημάτων .που θα εξυπηρετεί στον αερισμό του χώρου.

Οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων θα ολοκληρωθούν σε ατομικό επίπεδο και η γραπτή εξέταση θα αντικατασταθεί με την προφορική.

Όλα τα μαθήματα που χάθηκαν λόγω της πανδημίας, θα αναπληρωθούν ώστε να αποκτήσουν οι σπουδαστές μας την ευκαιρία ολοκλήρωσης της ύλης, με επακόλουθο το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

Για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, στο προαύλιο του ωδείου δεν θα επιτρέπεται η διέλευση και παραμονή των αυτοκινήτων.

Ο συγκεκριμένος χώρος, θα έχει πρόσκαιρα εκπαιδευτική χρήση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Αγαπητοί φίλοι, το Πολυάνειο Ωδείο είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί, αφού ήδη ολοκληρώθηκε επιμελημένη καθαριότητα και απολύμανση των χώρων του κτηρίου.

Καλό αντάμωμα λοιπόν, με την ευχή κι ελπίδα την εμπειρία που όλοι βιώσαμε, να την αξιοποιήσουμε για ένα φωτεινό κι αισιόδοξο μέλλον.

Η μουσική θα είναι σύντροφός μας.”

Σχολιάστε