My Twitter Feed

20 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διώξεις αντί ικανοποίηση αιτημάτων -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Το ΚΙΝΑΛ για τη Πρωτοβάθμια Υγεία -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα στο πλευρό Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΣ Παιονίας στις 13 Φεβρουαρίου -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΓΝΚ -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Πρωτοβουλίες για τις λαϊκές αγορές -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Στάση εργασίας στα νοσοκομεία -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα εναντίον αποβλήτων -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΝΚΙ: Πρακτική άσκηση φοιτητών

Στη προσέλκυση φοιτητών για να τους απασχολήσει “στο πλαίσιο μιας αμοιβαία επωφελούς και εποικοδομητικής συνεργασίας”, στοχεύει η Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ) σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άλλα ιδρύματα που συμμετέχουν στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» 2014 – 2020.anki_kilkis-synergasia-001

Η ΑΝΚΙ προχωράει στη δράση αυτή με δεδομένο ότι είναι πολλοί οι Κιλκισιώτες φοιτητές που φοιτούν σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα συναφή με τις εν γένει δραστηριότητες της και οι οποίοι “έχουν την ανάγκη αλλά και την επιθυμία για μια ουσιαστική και χρήσιμη πρακτική άσκηση”.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται και τα εξής:

“Στο παραγωγικό και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον της ΑΝΚΙ οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αποκτήσουν την απαιτούμενη επιστημονική ωριμότητα και να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες, αξιοποιώντας το θεωρητικό υπόβαθρο που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Απώτερος στόχος της ΑΝΚΙ είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη μιας μακρόχρονης συνεργασίας με το τοπικό επιστημονικό δυναμικό.

Ορισμένα από τα αντικείμενα συνεργασίας θα μπορούσαν να αφορούν (ενδεικτικά): α) την εκπόνηση ερευνών – μελετών στο πλαίσιο στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης, β) τον σχεδιασμό, διαχείριση και υλοποίηση εθνικών ή/και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, γ) την αξιοποίηση συστημάτων G.I.S. και εφαρμογών πληροφορικής, δ) την εκπόνηση και υλοποίηση στρατηγικών αστικής, αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, ε) την τεχνική υποστήριξη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στ) το σχεδιασμό και ανάπτυξη δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας, της «πράσινης» επιχειρηματικότητας και της διαχείρισης και ανάδειξης του περιβάλλοντος κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με την Αναπτυξιακή Κιλκίς, στο τηλέφωνο 23410 25305 (υπ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης) ή με e-mail: anki@anki.gr.”

Σχολιάστε