My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ανησυχία και για ανεμοβλογιά!

Έκτακτη σύσκεψη για θέματα μεταδοτικών νόσων και για τη λήψη μέτρων πρόληψης για τους φιλοξενούμενους στην δομή της Νέας Καβάλας και τους διαμένοντες στον καταυλισμό των Ρομά στην Αξιούπολη, συγκάλεσε σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου, στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Καπουτζής.

Αφορμή για την σύσκεψη ήταν τα αναφερόμενα κρούσματα ανεμοβλογιάς σε παιδιά της δομής της Ν. Καβάλας και καθώς η πληροφόρηση είναι ελλιπής, ο δήμος αποφάσισε να προβεί στις δέουσες άμεσες ενέργειες, χωρίς ωστόσο να προβεί σε περαιτέρω διευκρινήσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο αντιπερειφεριάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο διευθυντής της Παθολογικής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Αιμίλιος Σάτσογλου, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου Γιώργος Περπερίδης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας Χρήστος Γκαντίδης, ο υπαστυνόμος Γιάννης Ψωμιάδης, ο γ.γ. του δήμου Ιωάννης Ντάτος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Αλίρης και Λευτέρης Γαρόπουλος.

Σχολιάστε