My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ανεξαρτοποιήθηκε ο Στανημερόπουλος

Επικαλούμενος “πολιτικούς λόγους” και σημειώνοντας ότι η συνείδησή του και η ιδεολογία του “δεν ταυτίζονται πλέον µε τον τρόπο προσέγγισης αλλά και µε την τακτική που υιοθετεί η πλειοψηφία της δηµοτικής παράταξης του ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ”, ο σύμβουλος Νίκος Στανημερόπουλος ανεξαρτοποιήθηκε από τη παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.

stanimeropoulos-nikos

Η δήλωση ανεξαρτοποίησης:

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης και δηλώνω ότι πολιτικοί λόγοι µε αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη ∆ηµοτική παράταξη «∆ΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ», µε την οποία αναδείχθηκα σ’ αυτή δηµοτικός σύµβουλος στις δηµοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου του έτους 2019 του ∆ήµου Κιλκίς.

Για το υπόλοιπο της θητείας µου στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο, θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος ∆ηµοτικός Σύµβουλος, παραµένοντας ενεργός και µάχιµος µε διαρκή παρουσία σε ο,τι αφορά τα προβλήµατα του τόπου µας µέχρι τη λήξη της θητείας µου.

Η συνείδησή µου και η ιδεολογία µου δεν ταυτίζονται πλέον µε τον τρόπο προσέγγισης αλλά και µε την τακτική που υιοθετεί η πλειοψηφία της δηµοτικής παράταξης του «∆ΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ» επί των διαφόρων θεµάτων που αφορούν το ∆ήµο µας . Η συνείδησή µου και η πολιτική µου διαδροµή δεν µου επιτρέπουν να στηρίξω τις πολιτικές επιλογές της συγκεκριµένης παράταξης που παρεκκλίνουν της φιλοσοφίας και των αρχών µου.

Στην πολιτικού χαρακτήρα απόφαση της ανεξαρτητοποίησής µου δεν κατέληξα αβασάνιστα. Το Κιλκίς είναι πολύ µικρό για να έχει την πολυτέλεια άσκησης µιας αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση.

Ήταν µεγάλη τιµή για µένα η εντολή των συµπολιτών µου να υπηρετήσω τα συµφέροντα της πόλης και των οικισµών από τη θέση του ∆ηµοτικού Συµβούλου για δεύτερη συνεχόµενη θητεία, για να προσπαθήσω µε την δική µου συµβολή να γίνει το ∆ηµοτικό Συµβούλιο χώρος διαλόγου και σύνθεσης απόψεων για τα µείζονος σηµασίας ζητήµατα του ∆ήµου Κιλκίς.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου ∆ηµοτικού Συµβούλου θα συνεχίσω να εκφράζω δηµόσια τους συλλογισµούς µου, να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του ∆ήµου και τα συµφέροντα των δηµοτών. Το οφείλω σε όλους τους συνδηµότες µας… Σε αυτούς λογοδοτώ για να µπορώ να τους κοιτάω στα µάτια.

Έτσι, σήµερα ενώπιον του σώµατος, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη « ∆ΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» και παραµένω στο δηµοτικό συµβούλιο ως ανεξάρτητος δηµοτικός σύµβουλος. Είµαι πεπεισµένος ότι πράττω αυτό που η συνείδησή µου επιτάσσει.”

Σχολιάστε