My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανεξάρτητος πλέον ο Κ. Παπακώστας

Τη απόφασή του να αποχωρήσει από το συνδυασμό ”Δήμος Αξιών” και να λειτουργήσει ως ανεξάρτητος, κοινοποίησε ο δημ. σύμβουλος Κώστας Παπακώστας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΔΣ, η οποία έχει ως εξής:

“Κύριε Πρόεδρε

Έχω μάθει στη ζωή μου να νοιάζομαι για τον τόπο μου και να βοηθώ όπου και όπως μπορώ τους συμπολίτες μου για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα. Η επίλυσή τους και τα έργα που γίνονται για την ανάπτυξη μιας περιοχής είναι η μόνη ηθική αναγνώριση του κόπου και των προσπαθειών μας.

Μ’ αυτή τη λογική κινήθηκα όλα τα χρόνια που οι συνδημότες μου με τίμησαν εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Δοϊράνης.

Η εκλογή μου ως δημοτικού συμβούλου στο διευρυμένο Δήμο Κιλκίς εξυπηρετεί αποκλειστικά το συμφέρον του τόπου μου και των συμπολιτών μου.

Θέλω και έχω τις δυνάμεις να δουλέψω και να συνεργαστώ με κάθε αρμόδιο φορέα προκειμένου η Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης όπου εκλέγομαι να αποκτήσει αυτό που δικαιούται.

Επειδή διαπιστώνω ότι η διάθεση συνεργασίας και προσφοράς προσκρούει σε αντιπαραθέσεις και σε προστριβές που δεν έχουν νόημα και καθυστερούν ότι καλό πάει να γίνει, αποφάσισα να ξεφύγω από αυτές τις νοοτροπίες και να φανώ χρήσιμος στην περιοχή μου.

Για τους λόγους που εξήγησα αποφάσισα να αποχωρήσω από το Δημοτικό Συνδυασμό ”Δήμος Αξιών” και να λειτουργήσω στη δημοτική περίοδο 2019 – 2023 ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Η απόφασή μου αυτή έχει τη στήριξη των συνδημοτών μου γιατί το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας.”

Σχολιάστε